Bebi Kristidhi mbush 80 vjeç


#41

Po ce ke ate shenje pas emrit? Kujtova se te kane ngrit ne pergjegjesi, te kane dhene gradat e moderatorit,


#42

aha, e kom graden e moderatorit, por nuk e çfrytzoj, megjithse çifutet teleskopike e krujne vazhdimisht sumen, hakmarrjen ja le neo-nazisteve mikroskopike.


#43

Per ate e kisha fjalen, per Wikipedian shqiptare.


#44

Cfare do organizojme kur te kete Pjeri 80 vjetorin


#45

nje interviste me Blendin.


#46

Une them te lahemi te gjithe si peshk ne nje pishine me vererat e premtuara nga Pjer nder vite.


#47

Tani ne shtator e dashur, i ke çmimet e vererave me promoci/oferte, bli 2 e 1 gratis, bli 1 e 1 gratis :grin:
kjo gje behet sepse supermarketet ne tetor-nendor, marrin furnizimin e ri me verera nga punishtet e fabrikat e vererave.


#48

Harrove cilësorin “2 lekshe” kur pêrmend verërat e premtuara nga Pjer nder vite.


#49

Xixe, ti jeton vertet ne vendin e prodhimit te vererave, por ato i shijojme neve :grin: anglo-saksonet :grin:


#50

Tamam, tamam…
Bile këtë gjë ti e ke shkruar deri edhe tek ajo bibla tate e ekonomisë VQ, me germa italike:

vërtet kinezët jetojnë në vendin e prodhimit të atleteve Nike, por ato i mbathim neve anglo-saksonët


#51

Ne fakt Xixe, edhe per prodhimin e shum produkteve ne Kine, Tajvan, dhe shitjen e tyre ne perendim, diferencat qe krijohen, ka pakez material edhe tek VQ. Jo me kot eshte quajtur manual ekonomiko-politik apo Bibla shqiptare ai liber.


#52

Pikërisht, jo më kot quhet Bibël ai libër…
ndoshta edhe ti, nën shembullin e çifutëve biblashkrues, morre arratinë në shkretëtirën belge.
Ndërkohë, shqiptarët e përhumbur, me brekë nëpër këmbë, mërmëritin nëpër dhëmbë:

> … do ta kërkoni Pjerin or’ Sal… por do të bridhni si çifutët në shkretëtirë


#53

“shkretetira” belge, rezultoi me e pasur se shkretetirat me nafte.


#54

Vetem 1 here ne vit marrin furnizim vere atje tek ju supermarketet?


#55

Jo e dashur, por furnizimi i madh, ose me sakte lidhja e kontratave bohet ne shtator-tetor, ku punishtet dhe fabrikat lajmerojne magazinat dhe supermarketet e medhaja mbi kapacitetin prodhues te sezonit . Nderkoh qe platancionet e rrushit, njoftojne fabrikat dhe punishtet (biles keto te fundit kane platacionet e tyre) ne gusht-shtator,kohe kur behet vjelja e rrushit.


#56

ca jan kto platancionet e rrushit palloshi?


#57

Tranvestito, mos e ngacmo plakun se ti e di mire, se sa here me ngacmon, aq here une e urrej Palloshin. Nuk eshte kjo rruga per ta qetesuar plakun e te afrohet me Palloshin tuaj, ndiq rruge tjeter, se perdryshe, do t’ju shk… te dyve.


#58

A post was merged into an existing topic: Diskutim i lirë - shtator 2017