Ç'është ky Peshk i ri?

Tutt’ok ! Grazie. :slight_smile:

Me ket rast doli dhe fitira e shkabes.:stuck_out_tongue_winking_eye:

@zeqo @Momo @squarepusher tani versioni per telefon perfshin te gjitha temat, dmth, edhe ato te kollones djathtas. (e bera me nje arnë tani per tani, po me vone do rregullohet ne menyre më permanente).

Peshku dikur pa uje, sot me sistem te ri ujesjellesi :slight_smile:
Ta gezoni!
Persh nga Kosova

3 Likes

Me ket rast doli n’drite dhe fitira e shkabes. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Eshte gallate se ka edhe zemra

Une jo me.:+1: pjetri kur te zgjohet nga gjumi, do na thote

Ops qenka pergjigjur pjetri,nuk e pashe.

Admina edhe me explorer ne cell me del si faqe e pasigurte.

Explorer ne cell? Telefon Windows?

Si t’kane pas quajt ty dikur? :stuck_out_tongue_winking_eye:

Jo eshte samsung galaxy s5 neo, kam dy motorra kerkimi, chrome dhe explorer

Hajt peshkim te mbare😀.shume bukur ky peshku i ri…ujrat kristal fare.

Kur poston nga celli shume annoying qenka.ben Te clickesh pergjigju te levis butoni sa lart e Poshte me t’ik deshira me u pergjigj pastaj.

E keni lajmeru gjo _*oidriso-n qe ka dal peshk i fresket ne pazar ? Kushedi i rrehet menia dhe na ri-nderon me ardhjen e vet. Koran sa me shume koran.

1 Like

Me cilin telefon? (Po qe se eshte android me thuaj dhe versionin te lutem.)

Me iPhone…

Fillimi i mire gjysma punes. Sapo u njoftova qe fitova titullin ’ Basic User ’ ! Making Myself Great Again.

Suksese peshkut…( te ri ) …ndyshimet duken pozitive …me pare identifikoheshe nga me flamur shteti nga ku shkruaje …tani ben nje zgjedhje te lire personale … besoj do kete me shume femra se ishte be si xhami …me ne fund u lirua de email im …( jam bllokuar 3 here brenda nje dekade te egzistences peshkut per ceshje konceptetimi dhe po te njejtin nickname) …temat ne ““peshk”” kane qene gjithmone ne lartesine e duhur , por debati kishte shume sofizma nga nje qark i mbyllur antaresh te vjeter…shpresoj qe peshku i ri te jete me teper gjithperfshires dhe i kendshem…suksese…

1 Like

Pjerit i duhet te gjeje nje kompjuterist t’a regjistroje.