Ç'është ky Peshk i ri?

Looks good, gud xhob. :+1::see_no_evil:

@Kelt @Pjetermustakuqi a keni akoma probleme me sigurine? Bera nje ndryshim ne konfigurim, qe rregulloi nje problem me Firefox, mbase rregullon dhe problemin tuaj.

Peshk, ajo qe tha momo qendron, une per vete vetem celin perdor, merreni pak ne konsiderate kete sygjerim.

hidhi nje sy menyse lart ne te djathte, duhet te kesh nje opcion “pamje per desktop”. provoje nje here

E provova une ate por nuk funksionon mire. Ajo pjesa e komenteve behet shume e ngushte e nje fjale ndahet ne disa rreshta, nga nje apo disa germa ne rresht. Nuk di a shpjegohem mire.

po ta kthesh ekranin horizontalisht eshte shume me mire

1 Like

Pjeri mer Pjeri ku eshte, pa te gjitha rregullohen.

Nuk me del gje nga celi, me duhet te ndez kompiuterin me vone.

Po, eshte me mire, por nese ke nje cel me ekran te vogel (si une iphone 5) ne nje fare menyre faqja eshte me e madhe se ekrani, e nuk ngushtohet qe t’i pershtatet ekranit. Nuk e di nese ky eshte faji i cel.

@peshku problemi me certifikaten e sigurise duket se eshte vetem me chrome per android. e provova me browser tjeter dhe gjithcka ok.

sa me i madh ekrani, aq me mire duket

Po 16a pse? Nderkohe peshku po me sugjeron nje zemer te mbush nr e shkronjave:))

nuk do kemi me pa censure?

nuk e kane gatuar akoma :hamburger:

do rrosh me gjate squar sa do e sillja kur ti si me e shpejte e kishe prure :slight_smile:

1 Like

E thashë edhe më sipër dhe po e përsëris. Ndreqeni këtë seksionin e komenteve: bëheni më KOMPAKT. Duhen shfletuar 20 faqe per te lexuar 10 komente.

po ja, per te bere dallimin nga Beluli i I i peshkut I, autentik.:slight_smile: keshtuqe mu kujtua Luigji i XVI dhe e vura BeluliXVI…:joy:

2 Likes

Perfundoi dhe misioni anti-emigrant i shkabes ne peshk. Gjej shpejt nje kauze tjeter, o shkabe! :stuck_out_tongue:

rrofsh peshku, tani dalin ne te djathte edhe temat e tjera per cel perdoruesit.