Diskutime të lira


Rreth kategorisë Diskutime të lira (2)
Diskutim i lirë - Mars 2019 ( 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ) (860)
Tra la la-ja që po degjoni - 8 ( 2 3 ) (47)
Diskutime te lira - Shkurt 2019 ( 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ) (742)
Kinematografi dhe TV - 2019 ( 2 ) (27)
Diskutime te lira - Janar 2019 ( 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ) (506)
Kush e nxiti Luftën e Ftohtë mes Shba-së dhe Rusisë dhe pse ? (12)
Kinematografi dhe TV - 2018 ( 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ) (424)
Diskutime të lira - dhjetor 2018 ( 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ) (614)
Shqiperia eshte nje Kleptokraci ( 2 ) (29)
Diskutime te lira - Nëntor 2018 ( 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ) (638)
Tralala-ja që po dëgjoni - 7 ( 2 3 4 5 6 ) (116)
Foto e Ditës ( 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ) (441)
Diskutime të lira - Tetor 2018 ( 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ) (289)
Per ata qe investojne ( 2 3 4 5 6 ) (115)
Diskutime të lira - shtator 2018 ( 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ) (286)
Diskutime të Lira - Gusht 2018 ( 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ) (308)
Amsterdam: Konferenca e 22-të Ndërkombëtare e Aids, mbledh 15 mijë ekspertë (2)
Nje Fshat ne Qarkun e Elbasanit fsheh thesaret e humbura te turqve (2)
Diskutim i lirë - Korrik 2018 ( 2 3 4 5 6 7 8 ) (150)
Diskutim i lirë - Qershor 2018 ( 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ) (244)
Tëndit e nga hundët, apo turkut? (4)
Diskutim i Lirë - Maj 2018 ( 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ) (192)
Media në funksion të luftës ndaj HIV/AIDS në Shqipëri (4)
Tralalaja që po dëgjon - 6 ( 2 3 4 5 ) (97)
Diskutim i Lirë - Prill 2018 ( 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ) (347)
Gëzuar 1 prillin (5)
Diskutim i lirë - Mars 2018 ( 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ) (448)
Gezuar 8 Marsin ( 2 ) (35)
Per ata qe investojne (2) ( 2 ) (21)