Ç'është ky Peshk i ri?

Sa i bukur qenka peshku i ri! Urime. Me gusta mucho. Te shikojme sa do rezistojne pa u ringjallur gjithe ata peshq te vetevrare qe na dhane lamtumiren ne shenje proteste tek peshku i vjeter. Hajdeni guys, it’s warmer in here. Mos deklaroni qe po suicidoheni pls, nese po vdisni per pak attention, we need you, pls don’t do that, fish life is beautiful. Jam e bindur qe edhe Pjer do t’ia dali me sukses, regjistrimi eshte me i thjeshte se me fik kompjutrin. :kiss:

2 Likes

do te ishte mire qe sfondi te ngjyrosej disi,komentet te ishin ne një vend me te dukshem dhe me ngjyrë tjeter

Shajeni pra se nuk qenka femer.:laughing:

1 Like

Sa te mesohemi,por eshte nje faqe shume e haperdare. E meparshmja ishte me e perqendruar. Sikur nuk me mbush…

1 Like

Po me faqen e vjeter ç’patet?? Kjo duket shumë e shplarë, nuk e di.Apo “e reja” kështu është përherë, pak e vështirë me e penetru? :wink:

1 Like

Me mungojne linqet e gazetave ditore . Ndryshe gjuthcka ne rregull ne pamje te pare.

I kisha ruajtur lidhjet drejt gazetave tek një faqe pak e fshehur. E rivendosa tek kollona matjas, nën lidhjen Mediat shqiptare online, që është një faqe wiki të cilën mund t’a përditësojë i gjithë komuniteti.

hajde me gezime

:+1: Bravo . Pergezime per punen.

1 Like

Peshku i vjetër kishte një rubrikë “Të zgjedhura”, ku postoheshin edhe krijime origjinale. Kjo më mungon tek i riu.

Te shofim a eshte e vertete ajo proverba, peshku luspat i nderron, po zakonin s’e harron.:smile:

jane ca detaje te teperta lol. sa kohe zgjati leximi ?!

kush e ka tagrin ta shenjoj nje postim si te papershtatshem? p.sh. kisha nje diskutim me nje idiot, dhe komenti i tij nuk u cilesua i tille, ndersa i imi po.

Admin, c’i keni kto kufizime te pergjigjeve ne kohe mer? Eshte nei glitch apo the new policy, apo thjesht ner personal?

Si duket akoma bejne prova teknike me neuronet tona. :innocent:

Mund te na thone adminet sa anetare ka peshku i ri dhe sa ka pas i vjetri .Per transparence dhe kuriozitet kjo.

Do te ishte mire qe udhezuesi per peshqit pa uje te vihej ne Hyrje te Parlametit shqiptar
Sillu mirë, sidomos kur nuk je dakord

Kur nuk je dakord me diçka, mund t’i përgjigjesh. Por ki kujdes, mos kritiko personin, diskuto idenë. Dhe evito:

sharjet
epitetet
sulmet ndaj karakterit të një anëtari tjetër
përgjigjet ndaj tonit e jo përmbajtjes

__
Nuk do te ishte keq :slight_smile:

https://peshkupauje.com/about

1 Like

Suksese squarepusher :musical_keyboard:

1 Like

Pergjigjet ndaj komenteve duhet te jene ne nje vend. Nese keni problemin e hapesires qe nxene mund ti fshehni dhe ta lini ne deshiren e lexuesit ti hape ato. Sic e ka Facebook. Gjithashtu lajmerimet per pergjigjet ndaj komenteve do rrisnin ndjeshem aktivitetin ne peshk.