Diskutim i lirë - nëntor 2016

Fotografi të para revolucionit islamik të 1979 në Iran…

1 Like

Interesting news

Majmuni i mori shaminë nga koka vajzës, luftë mes fiseve; 21 të vdekur
http://www.gazeta-shqip.com/lajme/2016/11/21/majmuni-i-mori-shamine-nga-koka-vajzes-lufte-mes-fiseve-21-te-vdekur/

Tragjikomike.

kendes, bylmez, qymez, kakaritje:

shalt si tonat i paskanpas

1 Like

Haha :joy:, me topa e mortaja plasi lufta.

Shkabe shif ca behet te komuna e Parisit, shume e frikshme. Hajde rrit femijen atje . So scary. https://youtu.be/tJazfhk2KSQ

Do t’i kene baballaret emigrante keto gocat.

Po c’rendesi ka e vjeter apo e re. I pe sa t’vogla!!! Ate video asnje video tjeter se beat dot, shume e frikshmeeeeee. Bathore thote. Lol pse keto qe sjell ti jane nga qytete t’mira te botes!!! Po nga ‘bathoret’ e ghettos Jane dhe keto plehrat qe sjell dhe ti qe sja ke haberin Amerikes dhe botes.

Kush nuk ja ka haberin Amerikes? po ai s’ka lene video ne liveleak pa pare! Ekziston nje legjende sipas te ciles, shkaba ka pare cdo video ne liveleak dhe dailymotion dhe i eshte fut me inot derri youtube tani.

Qe thu ti, ne fillimet e hershme te “korrespondences” tone private, te inicuar nga vete dr. pr. shkabllori, me kerkoi adresen qe te me takonte kur te vinte ne Toronto. Dhe une tyta shkoj ja jap. Me kthen pergjigje fiks pas 30 sekondash: heh, me genjen o katnar se nuk u be bytha jote te jetoje ne qender te Torontos. Ajo adresa qe i dhashe une ne fakt ishte ne skajin lindor te Torontos po shkaba si shkaba

I was being sarcastic o Toc se une kam ik prej Tirone para se me U themelu apo ndertu e famshmja Komuna e Parisit. Kur jesh une atje kishim Tirane te paster pa kshu bathoriste e nga je shkul ti e je ngul tani atje. Ika une, pa erdhe surrati jot n’Tiron. Mua mos n’bej pol shume. Une nuk rri e kerkoj video se ca ndodh ne Shqiperi. Pak a shume e di ca ndodh dhe si jane gjerat atje. Krahasimet qe Ben ti Jane si nata me diten, vec me qene qorr e naive si ty mos e Dallosh. Emigrante thote ?!! T’hengshin zogjte kokrren e grurit. Une jam shtetase amerikane ketu e 20 vjet qe paguaj taxat rregullisht ketij vendi. Plas ti qe nga vrima qenit atje. Ca shef aman nga dritarja ? Apo ta ka zene pamjen ai pallati tjeter ngjit plot arna?? :stuck_out_tongue_winking_eye::see_no_evil:

Ky eshte rrote, cti thuash ketij. Sikur vec ky e do ate vend. Lol

1 Like

Jevgjve une u rri larg o rrote. Jetoj mes t’bardheve. Where I belong. Jevgjit nuk Jane as sa trecereku im. I shoh nga lart biles.

Mos u mxeh shkabe , keep calm :joy::joy::joy::joy::joy: e di ti ate Pune qe andej apo une qe si perfill jevgjit ketej ? Lol

Ti permende jevgjit ketu, e une ta dhashe pergjigjen, meqe kujton se per jevgjit e video-ve te tua do jem gjithmone emigrante. Une me 20 vjet ketu I kam nenvete dhe I shoh me percmim ato njerez qe permende ti dhe sme plas shume ca mendon nje jevg ghettoje dhe ca mendon ti nje loser diku te komuna e Parisit :stuck_out_tongue_winking_eye: