Diskutim i lirë - nëntor 2016

Yea lol… me theks lol. dhe ti shkabe dallohesh menjehere qe sje nga Tirana. Si u thua njerzve kur t’pyesin? Lol. Duhet t’jete e dhimbshme besoj kjo pyetje,

1 Like

Ok robo vazhdo kshu se je n’rruge t’drejte. :roll_eyes:

williamspharrell

elle i paul verhoeven paska dal neper cinema. duhet te kete ndonje lidhje me daljen e tij online (sic lajmeroi albano).

Tjeter:

http://www.gazetatema.net/web/2016/11/24/fotot-ana-e-rrezikshme-e-aventurave-dhe-tundimi-i-nje-jete-te-sigurt/

Na sugjeroni ndonje gatim per thanksgiving. Cfare do te sillnit me vete ne nje feste?

un i tepsi buk misri kam bo, per tja shti gjelit nbark

1 Like

Donald Trump shpallet ‘Qytetar Nderi’ i Kamzës:grin:

2 Likes

Më budallenj se në peshk s’gjen gjëkundi, përse përzihen në komente për zgjedhjet amerikane një tufë budallenjsh më në krye zgjebarakun e Osumit se mar vesh, …

Ke ardhur ne Amerike?

Jo gjemb, ka ardh Amerika ke une :blush: Kishte bere nje nikoqir nje embelsire me peanut butter dhe 1 kuintal cokollate, mmm sa e mire, dua nje jave per ta tretur.
@fiqo, po cranberry sauce i hodhe? Une i rashe shkurt me mashed sweet potatoes kete vit.

1 Like

Kane filluar ta festojne Thanksgiving dhe ne vende te tjera? E dija se festohej vetem ne Amerike dhe Kanada.

kater dit bllekfrajdi ktu

Jo Gjembi, mua me lidh perditshmeria me american citizens, keshtu qe jam edhe pjese e festave te tyre.

1 Like

Ja prape solli keto bathoristet shkaba. Lol