Diskutim i lirë - nëntor 2017

Ne dhjetor fillojne punimet ne ndertesen e Burses per te lartesuar tavanin se nuk ndjekin dot me grafikun qe ngrihet gjithnje e me lart. Nderkohe Hillary ishte ankuar qe tavanin po e ngrinin qe mos kishte mundesi ta thyente ajo ne zgjedhjet e ardheshme, ashtu sic theu tavanin e xhamit ne zgjedhjet e kaluara. Krahas me grafikun e Burses dhe grafiku i Moore po ngrihet ne Alabama nga dita ne dite.E tha Trumpi: Do lodheni duke fituar…

1 Like

Shko mer cope muti

e verteta rreth territorit …

vallaj ferkova syte, a nuk ishte po ky daku xhons qe ishte 17 mije para nji viti

go johny go

vallaj kane dit ku e kane hudh voten amerikont kesaj rradhe

po si u rrit gdp-ja ihere, nga 1.3 vjet ne 3.3 sivjet, shume performance klamoroze

dhe eshte per ta vu ne dukje qe i vetmi boshllik ne ekonomi ishte kur ja hoqen twiterin per 12 minuta :))

1 Like

Bravo Rilindja ka bërë shtet, për gjysëm ore përmjerrje nga lart u shthur dhe shteti, pika t’u bjerë maskarenj të ndyrë!

Grup i forte paska rone:

Portugali, Spanje, Marok, Itali

apo qenka Iran se po na bojne syte…:))

Ke Restoranti " Karma " nuk ka menu’ . Do hash ate qe meriton :

Sing, Lt. General Flynn, sing … se kujt po i shpeto shurra ke Shtepia Bardhe qe e kan myt kakarrocat .

E hongri ene trimi. Sa shpejt qe e ktheu pllaken gjenerali.

1 Like

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2F27.al%2Fperse-nuk-e-thote-kush-qe-autostrada-u-permbyt-prape-nga-palmat%2F&h=ATO6VE1tL9Kv61lHFzJ7R1tlOGTlkrPHQJC1tdbzgnO4YEqot5KsLutqPH6juy2bdYk3ANfWIEnE0nG18SQDwIUw4gH2_If6C_GC9aIofV7nuXkHYqJ9S3anhkQZLLjvsePqap3gMyQDifxs-n1YlbZ-OgK86ICwSg3R7BdiFxYDnU8F5QZYlzPtDqTqw9vbX5QyJ8xDaGEso-FfMP3uYP8RT__Sh8pm7i6vmb0kPQAJp8WFhNh_DGcs7io9mHZwqvkhYfNAmU7FAgMeKdt0ymbLoJeYeUC1zQlh

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fgazetaminerva.com%2F2017%2F11%2F30%2Fpartizani-12-vjecar-nga-shkodra-i-thyen-rekordin-donikes-nga-kurveleshi%2F&h=ATP_yJRjeuc6eFTTsNlhnHYIdEImOMM9Wrte0cQgj4A9nt9IaeRYd2hcieIPRA0E2ubBFxltF2H4K7tiu7fO42Ctap786yztpd-D-3CyMiDqFd-_R4DDYOaQPEg0Z8tZEZumcmShsqV2ec0WC1VB7hSO6rdCuXoS_4_VH7IpcuwmOIQnh4Xohws3IDzZsVJJGs5iuXric9V-RfYQCawqB6ajuq96MBVvfWLlwa_QvszJ6kHLqgi0cW86r7kEZgaXEjL0ZK2bqJ4B4tOvZFSdRP5raeOgnlUS0oLk5snwBMjd

Trumpi harroi qe establishmenti jane skile Te vjetra .

1 Like

:joy::joy::stuck_out_tongue_winking_eye:

https://www.facebook.com/JETAOSHQEF/posts/10155472667028371

Haha…korcaret me kete sofistikim, evokojne rrenjet e tyre kulturore, dhaskalice tere jeten qe me hapjen e shkolles se pare shqipe.

Typical Korca attitude, hapje bythesh medemek. Kam ca shoke korcare dhe zere se e kane shkruar ata. :smile: Te cajne veshet kur s’kane ndonje gje per te thene, le me te kene arsye per t’u mburrur :joy: Me keq se leberit.

2 Likes

A post was merged into an existing topic: Diskutim i lirë - dhjetor 2017