Diskutim i Lirë - Prill 2018

Tani seriozisht duhet marre kjo?

Sa per inat te ACDC, bravo islamikut Mohamed Salah.

Une per vete e marr shume seriozisht …per mua kafshet jane pjestar te familjes …

Mire, ti beson te vertetesia e kesaj pjese qe kam cituar?

Po cuditesha si ka mundesi qe korenti s’kishte bere komente per kriminelin e Torontos. Por tani po e kuptoj pse (se s’eshte mysliman dhe qenka kundra grave, si korenti)

“…day of retribution for his virginity…” :smiley: :smiley: Edhe kete e degjova e megjithate s’cuditem nga fela misogjiniste.
Eros/thanatos… :man_shrugging:

Shqiptarët e Belgjikës e trajtojnë Xhufin si kriminel, e nxjerrin jashtë konferencës: Mbrojti krimet e
diktaturës

Shqiptarët e Belgjikës kanë përzënë Pëllumbin Xhufin nga një konferencë për Skëndërbeun që do të mbahej nën drejtimin e kryebashkiakut belg të qytetit Skarbekut. Shqiptarët e Belgjikës kanë shpërthyer në revolt ndaj Xhufit duke e konsideruar atë si kriminel që ka marrë në mbrojtje krimet e diktaturës. Situata ka qenë mjaft e tensionuar dhe kryebashkiaku belg i është bashkuar revoltës së shqiptarëve duke mos lejuar zhvillimin e konferencës në prezencë të Pëllumb Xhufit.

Po ndonje link per kete info nuk ke?

Linku duhet te ekzistoje, por peshqit nuk e kan gjet akoma!

edhe sikur te beheni thela thela, prap nuk do te habiteni per arsye se eshte lezeti sado-mazo ne mes te thelave.

Sikur s’na mjaftonin fanatikët fetarë për të bërë masakra në masë, ja tani edhe mizogjinët e ngrysur…

Bon vaki (tobestrafkurullah !) të ngrihen edhe lezbiket apo homot që të fillojnë të shfarosin popllin…

ha ha :smile:

Pune dreqi kur punon e punon per ta bere tjetrin armik dhe nje dite te bukur e sheh se ja ke arritur qellimit. :frowning:

Kur as gruaja s’te duron me:

Kush është ai tjetri armik në këtë rast, Katror:
ai që

dhe që bën çmos për të izoluar dhe diskretituar “pakicat militante” - stili mizogjin, lezbike dhe homo…?
apo ai që hakmerret mbi masën uniforme, në emër të “idealit” të një pakice të pakuptuar ?

P.S: Me që kceve n’mejdan ksisojit, ti ku e shtin vehten - m’kategori t’parë apo m’kategori t’dytë ?

ha ha :smile:

po kë donit ju të fliste për skënderbeun?? nuk kish mundur sala të sillte ndonjë serb,se mut nanua dhe lubonja sdo kenë patur kohë! kjo vërteton edhe njëherë që pse nuk duhet të vijë më kurrë në pushtet çeta antikombëtare e sali karaxhiçit! ju jeni një kokteil i çuditshëm! militantë qorra,të trashë dhe antishqiptarë!

Une jam njeri shume i thjeshte, tip katror, ose sic i thone ketej nga ne “what you see, is what you get”. Pra i bardhe, europian, i krishtere, burre qe pelqen grate… etj pak a shume ne kete vije. Pa surpriza. A nuk eshte kjo normalja per ty, qe pyet?

Sigurisht (që macja ka një bisht!),

Normalitet i përkryer, e çiftuar me një thjeshtësi çarmatosëse, pasi është konform moralit universal judeokristian…
Një moral i pagabueshëm sikundër dhe “Pagabueshmëria Papale - Pastor Æternus” e ngjizur në shekujt më të ndritur që ky kontinent i vjetër anglishtfolës sikundër edhe ti vetë, ka mundur të përjetojë dhe të përjetësojë - ato të Inkuizicionit !

Jashtë kësaj skeme mbetet vetëm ai bishti i macës së mësipërme - “pakicat militante”… mizogjine, lezbike, homo… (dhe po bëj sikur harroj ato pakicat e tjera anti apo fobe )