Diskutim i lirë - shtator 2017

Neser te vish ti ata gati jane , te pakten tek Cani,do kerkoj te te vejne koke me koke me Piktorin, Vampirin, Ujkun e Cerrikut , Lek Plepin e Ard Daullxhiun.

Urbano, tani do te te ofendoj, po kaq koqe qenke sa te besosh nje fotomontazh nga nje sajt qe eshte hapur ne emrin tim, dhe qe nuk e di se kush e ka hapur dhe pse e ka hapur.
Po ku kam mbajtur noi her kostum une, veç diten qe u martova.

Qetesohu se per humor e solla , se duket qe eshte bere me photoshop, po ka te tjere qe mund ta marrin per te vertete.

Mos e ke fjalen per ate qe eshte ne krah te personit me rreth, ai i ka floket e thinjura.

Edhe sinqeriteti ka nje kufi. :joy:

vetem se çdonjeri ka kufij te vet personale:

1 Like

S’e di po rasti ne fjale eshte sinqeritet carmatoses.
@gjembi baj shaka. U know,I love u !

edhe ti gjëmb e quan dhërmiun dhrimadhe??? po avlonën,korican,agjio sarandën pse i diskriminon??

anke io lov gjembi qe kur jemi bere admine.

Tani jemi bere i dore e mire me pjatalarse, konviktore, gje te trasha, fuksa 5-leksh, inkuizitore obskurantiste, muçnaniste, maniake seksuale, dhe kena zon pozitat komanduese ne Peshk, e do t’i veme dermen intelektualeve t’mdhej, disidenteve, çifuteve, demokrateve, nacionalisteve, konservatoreve te Hollivudit.

1 Like

Saranden nuk e diskriminon njeri, vetem nese ka ndonje qe i thote “Katerdhjete”

ahahaha :laughing: i moth, katerdhjete!

Gabim i im ndoshta qe perifrazova shqiptarja.com

No gjëmb no! Ti nuk duhet të biesh në nivelin e shqiptarja com=evropiania com=grekja com😎

1 Like

Po sikur dhe vende te tjera rrotull Frances te marrin masa te tilla per “socialin”?

O gjembi eshte gjigand s’ke ci thua :smile: ROCKET MAN :joy:

Xhigant dhe lexhendar.

All Hail The King of Western World :stuck_out_tongue:

1 Like

Jo po se thoni qe nuk mbush mire ACDC-ja: