Diskutime te lira - Janar 2021

E thene nga kryeministri ajo ishte budallallek me brire se rrezikonte marredheniet me mbrojtesin e vetem te Shqiperise .

Kush foli, sikur ndigjova një zë?

Po pra po (ndaj thashe qe ‘e beme rezil ketu’, sepse kam pas ndare te njejtin mendim me ty asokohe). Por kam nderruar mendje : Trumpit i eshte dash pergjigjur me trumpizem, qofte siç e tha Rama PARA se ai te zgjidhej, qofte edhe GJATE presidences se tij (me hipokrizi). Biles dicka me thote qe ‘mekatin e origjines’ e ka Clintonesha : koha provoi qe ishte GAFË nga ana e saj qe pranoi humbjen (sikurse Bernie Sanders qe i shkoi në ceremoni).
Derri do plumb qe ne fillim

Po te te kisha komshi, une do kisha nderruar edhe shtepine per shkakun tend.
Punë po e po

Blog jo e jo

Zgjedhjet ne 2016 ishin te rregullta .Trumpi u be si zgdhje magjike e problemeve.Pothuaj cdo rant it bardheve per problemet qe kishin perfundonte me fjalet : but Trump will put an end to this .Nje shafra te tille e cila I hedh miletit trute e gomarit e kam hasur vetem me shqipot e 1991 te cilet besonin ne cekun e bardhe me ardhjen e berishes ne pushtet .

I Motho nuk e duam passwordin e Wi-Fi tend

Zgjedhjet ne 2016 ishin te rregullta

Le te ishin. Edhe keto te ketij viti, nuk ngeli gjykate pa i çertifikuar.
Trumpizmi nuk ka lidhje me rregullsine, kjo dihej. Keshtu qe e vetmja pergjigje duhet te ishte nje tjeter forme trumpizmi (psh, nuk te vi në ceremonine e inagurimit). E di e di, paten menduar se do te mund ta mbanin nen kontroll permes mekanizmave te funsionimit te demokracise amerikane. Kur e pane qe ato nuk bejne derman gjithmone (Capitoli), o le le.
Too late !

E ekzagjeron pak kete problèmin me te bardhet. Trumpizmi ka lulezuar edhe nder te zinj e latino.

Ata iu pergjigjen me trumpizem me hetimin e nderhyrjes se Rusise ne zgjedhje .Tani keta po ua kthejne me te njejten monedhe.

Bene shume mire ! Akoma më mire bene kur i bene impeachment e parë

sa zezake pe ne sulmin kunder Capitol?

jevgu vetem per intriga osht, kur vjen puna per vepra, mçifet mas gaxhoit.

Po flisnim per 74 miljone votuesit. Ata te Capitolit ishin ‘crème de la crème’

Gjithsesi, jemi dakort : Trump eshte ai qe ka me pak faj ne kete histori. Per mua nr 1 jane republikanet (e di, e di : e bene per votat e tyre personale por : po te kishin bole, le ta linin Trump te krijonte parti te re, qofte kjo dhe me çmimin e marrjes me vete te shumices se votuesve republikane). Le ta mbajne tani turpin e Capitolit (qe per mendimin tim, pas dates 20 janar, do te marre nje simbolike dhe peshë 100 fish më te rende ! - mos shih tani, se per momentin eshte ende Monstra president, por do flasim ndryshe me 21 janar)

rrnofte 21 janari, dita e Republikes Republikane te Shqipersise

kaq kritika mori edhe sulmi mbi murin e Berlinit nga blloku lindor?

Ia fute kot, se une nuk them qe Shqiperia eshte e bukur. Megjitheje je i zgjuar, i kap gjerat, ndryshe nga une, kete nuk e kape. Une kam jetuar ne Shqiperine e doktor Mortjes, te doktor Mortjes se pare,dhe e di ate qe ti nuk e di, edhe pse jeton atje, qe PDhi eshte partia e doktor Mortjes. Nese ti ke vertet iluzion se PDhi do ta beje Shqiperine te mire, atehere qenke nje naiv 24 karatesh.

A e ka sjelle Stalkeri lajmin qe te ben te qeshesh qe ka pasur te vdekur nga vaksina?

Une nuk mendoj qe do ta bej PD-ja. Une mendoj qe do ta bejne njerzit. Po njerzit po i mesove servila edhe ti japesh lek edhe pozicione pune vetem se jane te afte ne marketing edhe ne promovimin e fasades normalisht qe vendi sdo behet