Diskutime te lira - Shkurt 2020

http://www.gazetadita.al/te-rejat-e-dites-copeza-me-maska-coronavirus-dhe-lot-gazsjelles/

26 posts were merged into an existing topic: Vdes Nexhmije Hoxha

Ndoshta shqiptaret nuk duan pune ne ndertim?

Ndoshta shqipot nuk duan te punojne me paga te uleta .ndoshta ustallaret e mire gjejne pune ne vendet fqinje per paga me te larta .Ndoshta ndertuesit shqiptare duhet te rrisin pagat .ndoshta hashashi ka te ardhura me te larta :blush:

Cfare faji kemi ne vegjetarianet?! :stuck_out_tongue:

shqiperia ka mbi 14% papunsi. mbase eshte fotoshop se nuk ka mundsi qe te ket mbetur shqiepria keq per punton ne ndertim

hani hani chinese food ju hente barku