Është dita e Presidentit Trump


#669

We is fucked.


#670

lajm i mire per ambientalistet


#671

Best way to stop classified information from getting out in the open? STOP DOING GOVERNMENT BUSINESS IN FRONT OF EVERYONE TO SEE, EVEN PEOPLE WITH NO SECURITY CLEARANCE. AND STOP USING SMARTPHONES WITH CAMERAS AND MICROPHONES AS FLASHLIGHTS YOU FUCKING MORON!!!


#672

Edhe per terroristet e Arabise Saudite apo Libise e Iranit. Si dhe per vellezerit tane Ruse.


#673

me iranin e kemi bo dillin, ja dhame direkt nga taksat tona, direkt me alikopterr.


#674

Kur ja dhame direkt nga taksat tona? E ke fjalen per nje pjese te parave te tyre qe jua kishim bllokuar dhe s’jua kishim kthyer mbrapsht?

Si po te shijon ai 1 meleoneshi ne dite qe jep per FLOUS?


#675

Just be careful not to be f… by the Global Child Molestation Ring.


#676

10 meleone doje te thoje…


#677

Akuza qenka bere ne 2011. Po shoh kalendarin e thote qe jemi ne 2017. 6 vjet e s’e bene te madhe e t’ja merrnin parate? ncnc pz.

The ‘top source’ told the National Enquirer

lol

Gjithsesi, nuk me duket se kam mbrojtur presidentin e kaluar. Me shume e besoj kete sesa National Enquirer. E meqe ju futem rruges se krahasimeve, e lexove kete?


#678

ja kjo qe beson ti se cthote:

ja si jane karramele ato qe harxhojme perpara ketyre qe fitojme, nga gjenialiteti i presidentit tone te sotem ose nga paaftesia e atij merhumit tjeter qe e terhoqen per hundesh kush mundi.

Lockheed Martin CEO Marillyn Hewson gave then-President-elect Trump her “personal commitment” to cut the cost of the stealthy F-35 fighter jet after Trump posted a tweet criticizing the program and newly confirmed Defense Secretary James Mattis ordered the Pentagon to conduct a review of the $400 billion program last week.
Once official, the deal in principle would mark the first time that costs for any of the three versions of the fifth generation fighter jet will have dipped below $100 million per plane.

100 mije rri te 100 milioni si ai goli i brazilit me gjermanine ne 2014


#679

#680


#681

puthe bir, puthe qe te shpetosh…


#682

haha! Sa njerez te poshter, s’u shpeton asgje. Ajo e fundit me e bukura. Nuk e dime a ja ka futur dhe kjo duart si i jati.


#683

I don’t think so.


#684

Jo vetem aq por mos guxo te me grab-esh prej… se …


#685

peshe e lehte, e mori me gjithe karrige


#686

U hapen 2 vende pune te reja ne administrate. E cove resume?


#687

veshtire eshte me thene te drejten se del ti na bllokon rrugen me pankarta ne dore.


#688

Nuk arrita te mbaj, e kapi pankarten e DJT Ivanka shume me perpara meje.

Plus qe nuk te pengoj asnjehere, e kam aq respekt per bashkebiseduesit e ketushem.