Është dita e Presidentit Trump


#689

#resist…mos harro jo DJT por 45…

sa kom qesh kur e shifsha kete ketu prej teje


#690

S’ka qene 45 ende atehere.


#691

shife pak si i thote me gjestikulacione d(ore)iplomatike

“mos mi mbyll ato kembe si pusiiii”


#692

Can you blame Trudeau?


#693

respekt mund te kesh, por vende pune per te mbajt pankarten ne dore ka plot…


#694

Shife si i thote T me lezet DJT qe te mos i mbaj kembet hap se…


#695

Te them te drejten s’e di. Ti ke qene nje nga keta qe mbanin pankarta ne te dyja duart?

Just leaving Florida. Big crowds of enthusiastic supporters lining the road that the FAKE NEWS media refuses to mention. Very dishonest!


#696

Te fala sandrit


#697

later, se shkoi 5:45


#698

ja kete gocen do e morim (parizone) … ne miss universe


#699

Hahaha i hidhur


#700

Qe ju befte dita njemije ju befte .


#701

Cilin Sander se nga nahija jone njohim shume Sandra :grinning:


#702

Nuk di per ke te vendos: veshtrimin e embel dhe enderrimtar te te atit apo te egrin dhe te kalkuluarin te se bijes. Gjasat jane qe merr nga i jati per nga e futmja por s’duket tip qe do te mburrej andej-kendej per kete.


#703

Miss Orangina ka shije. :stuck_out_tongue:


#704

zhardin, ç’eshte kjo e futmja? Per çfar te futme e ke fjalen?


#705

tre here me topmodele eshte martu


#706

#707

Thone qe paraja e hedh ujin perpjete - imagjino cfare mund te beje per “modelet” (se topmodele asnjera s’ka qene).


#708

po ndoshta kane qene modele me tope, nga ato qe preokupohet zhardina.