Foto të librave që keni në duar

#64

Ne po diskutojme si e ka emrin grupi, jo per postet brenda grupit.

0 Likes

#65

mir pra, meqe duhet te sakrifikoj nje nga te dy “o”-të, o tina me dukesh me besnik se o pjetro:

Grupi e ka emrin “o çimo”, por, per te thene te verteten tamom, zanafilla e perdorimit te “o”-se ka qene o rono.

1 Like

#66

U trego pak opportunist, po rrofsh per pergjigjen dhe vleresimin.

0 Likes

#67

Tani,ta thom û, grupi u pagzu ashtu ne shenje proteste, per sjelljen e tyre ne blog si cuna bordurash dhe shprehja me gallate ishte: “O Rono mer burre jahu!”

0 Likes

#68

ahahahaha :smiley:

0 Likes

#69

1 Like

#70

Fiqo, foton e ke bo vetem qe te duket zgerdhimja e Trumpit ngambrapa biblotekes. Ky eshte veprim i paligjeshem, quhet “reklame e maskuar”.

0 Likes

#71

Po ska naj gjo per te mçef

Çdo biblioteke ambicjoze duhet ti kete dy tre libra nga z.Trump sepse z.Trump esh Njish. Ose dy kopje te ‘Amerika qe meritojme’

1 Like

#72

Pytje nga salla : A i ka lexu z.Trump ato dy tre librat qe ka "shkrujt " ?

1 Like

#73

Absolutisht.
obama ishte ai qi slexote

Po ksaj bibës si perfundim, a ia tha njeri what happened ? :joy::joy:

0 Likes

#74

1 Like

#75

Fiqo, ka edhe Njish përsmrapi (ngambrapa):

0 Likes

#76

0 Likes

#77

0 Likes

#78

Pjer Thomas TË DITËS, QË JETON VENDI IM Përjetime
Permbajtja
Dy fjalë
NjëpyetjekishapërGuvernatorin5
Kërkohejmëshumëndryshim6
Njëshmedetin
Turistët e parë
Shtetifunksiononte
JandeSmet
Bukur, mëpëlqeukjoeRrojit
Misionipolitiko-kulturor
AeroportiiZaventemit
Passhtatëvjetësh
Personazhiiçuditshëmholandez
Letërpërkryeministrin, EdiRama
LetërdrejtuarpresidentittëShqipërisë
Shqipëriaevitit2017
Sharlërua-Podgorica
Shqipëriadrejtrregullimittëçrregullt
Mesyrinevëzhguesit
PërshtypjengaShqipëria,maj-qershor2014
Nëna
Durrës-BeratdheDurrës-Tiranë
ZotitSoros

0 Likes

#79

0 Likes

#80

Faji e kane vizionet e (pa)qarta
TABELA E LËNDËS
5 Dëgjoj veç fjalë të bujshme
7 Përzierje aromash dhe sjelljesh
57 Përgatitje për pushime në Shqipëri
60 Sharlërua – Brindisi
64 Letër për Edi Ramën
68 Letër për Sali Berishën
71 Takimi me ish-diplomatin e socializmin
80 Dasma nga Grazhda
86 Ëndrra për nuse
92 Duke lexuar gazetën në metro, nën tokë
98 Një pyetje analizë
99 Takim për turizmin
112 Dy fjalë për B.Q.SH.
116 Llixhat e Peshkopisë
135 Parapërgatitje për misionin e ardhshëm
165 Edhe njëherë mbi parapërgatitjet për misionin e ardhshëm
174 Media
184 Monitor
190 Për një shtet social
194 Përgjigje Z. Sami Repishti
198 Përgatitjet për pushime në Shqipëri
201 Shqetësimet për Shqipërinë mbeten akute
204 Prezantohet struktura dhe ministrat e qeverisë Rama
214 Loja gjeopolitike me korridoret
216 Punë
224 Lart e poshtë në Plazh-Durrës
230 Rrugë e mundimshme
245 Kukës e tatëpjetë, kështu ka qenë e do të jetë…
256 Për herë të tretë brenda vitit
272 Intervistë me blogerë

0 Likes