leni mo keto krasime bajate te komunizmes,leni njerzit te shprehin ate qe ndjejne apo doni te mendojne te gjithe si puna juj
Na myten injorantet … Edvin kristaqi ka per tu bo Mbret mbi Mbret me kta injorante. Hallall ja bofte Nona Gjigandit… kafshet sduhet me i lane me morr pushtet me dhune.
Flet ti per gjera bajate? Tobestakfrullah!
Ti sikur e ke qellimin e perditshem te jetes tende te sjellesh karagjozlleqet e anonimeve ketu te peshku, njeri me idiot se tjetri. Sill ndonje gje te hajrit dhe une s’them gje, madje ku ta gjej te sillen artikuj dhe analiza te hajrit per situaten ne Shqiperi. Eshte cik veshtire, sidomos kur vendi i vetem ku germon eshte fejsbuku dhe lapsi.
Njeriu e ka shprehur ate qe donte te thoshte, une s’e ndalova, po dhe une s’mund te bej sikur nuk degjoj apo lexoj budallallekun kur gomari shan dike tjeter nga veshet.
P.S: na trego cik ku eshte shkelur Kushtetuta, pastaj flasim prape. Eshte neni 149, qe te ta thjeshtoj punen kerkimore. Shajeni dhe bllokojeni qeverine per te gjitha zullumet qe ka bere, per lejet e ndertimit ne toka te te tjereve, per te gjitha aferat korruptive qofte ky Tahiri apo ndonje tjeter, te rreshtohen e te vene ne burg te gjithe nje per nje, nga i pari tek i fundit, por mos u beni majmune. Thote Luli "u shkel Kushtetuta " dhe o burra. Lexoje nje here Kushtetuten, pastaj fol.
edhe Ju artist.?
…ne nje site anonimesh patjeter qe duhet te bish karagjozlliqe te anonimeve dhe per ma teper kur je ne orar te punes,eshte ma e lehte me i futi nje copy si ky neni 148/a i Kushtetutes
(redaktuar per permbajtje te padeshifrueshme)
Edhe ti si Antoni, asnje fjale s’te merret vesh. As copy/paste s’e ben te sakte.
ç’keni qe ankoheni per nje cope anonim qe nuk merret vesh. Eshte moda tani e epokes ngambrapa me fol persmrapçi. I keni gjith shkrimtaret e mdhej dhe gjithe artistet e mdhej qe nuk merren vesh çfar thone dhe çfar shkruajne. Ju merren vesh vetem frazat banale fiziologjike: m’hahet buke, kom ftohte, du me flejte, m’dhem barku, m’vje me vjelle, me behet muti, ke nai lek?, a ma jep i her, ta jap dy her?
I keni edhe ne blog shkrimtaret e mdhej, e u knoqet tu bo muhabet me ta.
o robo ti ke shume kohe te lire neper duar prandaj nuk e zgjase ma me ty ,po deshe pls vazhdo me tikun e ngabrapa-s
jo kapo un jom fuks ngapara, dhe eshte merita jone e funksave ngapara qe keni dale ju fuksat e sotem ngambrapa. E mbas jush do shuhet fare fara jone, sepse ngambrapa nuk mund te linde njeri, as zhardina qe vuan nga depresioni ngambrapanatal nuk pjell dot fuks ngambrapa.
ata 300-500 njerez qe shef aty , aq jane deputete te partive ne fjale me gjithe dashnoret perkates/e
A ka kushtuar deklarata e Donald Lu kundër opozitës 20 mijë USD?
Zakonisht, deklaratat e Romana Vllahutin në mbrojtje të Edi Ramës dhe kundër Partisë Demokratike, janë më të forta se ato të ambasadori amerikan Donald Lu. Por, që prej majit 2017, deklaratat e Donald Lu nuk ndryshojnë nga ato të Taulant Ballës.
Dhe për këtë ka një arsyë të fortë- Edi Rama paguan që ambasadori i SHBA të sillet si avokat i interesave të tij dhe jo i interesave amerikane. Pak kohë më parë u publikua kontrata 140 mijë USD që Edi Rama ka bërë me “Ballad Partners” në Maj 2017, kur negociohej hyrja e opozitës në zgjedhje.
Dokumenti tregon se lobistët u paguan 20 mijë USD për të kontaktuar ambasadorin Lu 6 ditë para vendosjes së ultimatumit amerikan për pjesëmarrjen e opozitës në zgjedhje, sipas interesit të Edi Ramës.
Deklarata e djeshme e Donald Lu, si avokat i Edi Ramës dhe që nuk dënoi as shkeljen e Kushtetutës, as zgjedhjen pa vetting të Kryeprokurores, është gati identike me qëndrimet e tij të majit 2017, kur kërcënoi opozitën se SHBA do të njihte zgjedhjet edhe pa pjesëmarrjen e PD.
Derisa të publikohen pagesat e tjera të lobistëve të Ramës, ambassadori Lu mund të ketë dalë në pension pa i dhënë përgjigje pyetje: A është kontaktuar Lu nga lobistët 20 mijë dollarësh të Edi Ramës për deklaratën e 18 Dhjetorit? /Hashtag.al/
Po pse sipas zgjuarsise tende Ambasadori Lu flet sipas interesave te vete apo sipas direktivave qe i vijne nga departamenti amerikan i shtetit ?!!!
Ju keni shit nonen , baben , tokat e dynjase, detin , shqiperine, drejtesine, meritokracine, minierat, koncensionet per partine e ngaterroni dhe nje diplomat te Amerikes me veten… Hajde kaplloqe hajde
Kur i braktis ene Amerika ene Britania kuptohet se cfare e Djathte jane, e djathte e krijuar ne zyrat e Xhelil Gjonit dhe Pirro Kondit sepse as Ramiz Alia nuk i ndynte duart me kta Talibanet e Shqupit, por i mbron Agim Nesho, pinjolli i Bllokut, klani KaPo
Please zoti Trump, nje bombardim tapet andej nga Gjiri i Lalzit ku jane strehuar te gjithe hajdutet e nje fare e syfeti pavarsisht se cfare krahu gjoja perfaqesojne.
Dhe e tha ky edhe cfare , u be fakt i kryer ?
Po ju po zvarriteni ne deshperim o te mjere se po fillon Vetingu i mbeshtetur nga SHBA e BE bashke, e me keto figura patetike qe nxirrni e shtyni politiken tuaj ta thashe dhe me heret , pushtetin shikojeni me teleskop, therrisni sa te doni per gjak, e protesta populli as nuk pjerdh me per PD e LSI bashke se u pa me ne fund cfare fatkeqsie jane per kete komb.
Urbano, Moniken nuk e njoh, biles kete vit ia kam pare edhe fytyren ne tv e internet, keshtu qe ajo nuk eshte e imja, por tani po bindem se ajo do e bente detyren e kryeministrit me mire se Palloshi. Dhe uroj te fitoj si parti.
Mona po u bo Kryeministre ne Belgjique sepse lufta ne Shqypni eshte per te mos u fut ne burg e jo per KM. Nuk ka per te shpetuar as Monique dhe kjo duket nga tmerri e paniku si edhe kafsheria.
Eh mer Gjigand i hape dyert e Burgut per te gjithe kesaj rradhe…pa perjashtim…jo se nuk e meritojne.
Po te pati ty simpatizant fitoren e ka ne xhep
Ate e vendos Votuesi, dhe Ai ia dha voten Palloshit, gje qe do te thote se per 4 vjet duhet te drejtoj Palloshi. Kjo s’do te thote se jam me te, sikunder s’do te thote se jam me LSI apo noi parti tjeter opozitare. Shqiptaret dhe politikanet e tij, duhet te mesohen me respektimin e votes dhe te zgjedhjeve, pavarsisht se ato lene shume per te deshiruar dhe duhen permisuar. Dhe permisimi nuk duhet te filloj 3 muaj para zgjedhjeve (ne kohen e shurres) por shume me perpara, mundesisht 1-2 vjet perpara.
Permiresimi ka filluar po po e bllokojne dhe vonojne fatkeqet, me mbeshtetjen e SHBA do ia dalim me palloshin ne krye