Po te jesh i zoti dmth i fushes i bie te besh kombinimin e 15 numrave tek nie nieri dhe nxjerr nje profil shume specifik jo thjesht nje numer sic bera une. Megjithate edhe numerologjia do shkolle se eshte e veshtire me e msu kshu, autodidakt neper website.
Ti sikur sme dukesh 7 nga cfare lexoj…ok varen dhe numrat e tjere sa dominojne, por je shume caring per te qene 7. Shtata eshte numri i fuksit, putini psh eshte 7, dhe pasioni i 7tes jane sherbimet informative. Po nuk u mor me kto merret me spiritualizma. Nuk ka aq shume ndjeshmeri perbrenda sac ka deshiren per njohje dhe informacion, e do shume pushtetin qe vjen nga informacioni.
Mashkulli eshte ne kerkim te sasise per aresye pasigurie dhe deviacion identiteti seksual. Shume meshkuj kur nuk arrijne te kenaqin grate e tyre e adresojne impotencen qe perjetojne me deshire per sasi e shumellojshmeri. Nje mashkull i forte ja del te perballoje e plotesoje nje grua, kurse nje grua e forte ja del te perballoj shume meshkuj. Superioritetin femeror ne e asgjesojme me vargonjte marteses qe ne fakt eshte e desheruar nga vete viktima, femra.
Ehu, ti do te trajtojme ketu ceshtje qe duan studime te tera. Thuhet qe mashkulli nga ana evolucionare do ta beje me sa me shume femra, qe te kete keshtu mundesi te lere pasardhes, te kete mundesi me te shumta trashegimie. Kjo mund te jete njefare pasigurie ne vetvete. Nejse, keto jane vetem teori, se kushedi tamam si jane dhe pse jane meshkujt dhe femrat ashtu si jane.
Me vjen keq por kur mashkulli e bo me shume femra nuk le trashegimtare por kopila, e ne rast se ne ate shoqeri ekziston Martesa si institucion atehere ata kopila jane trashegimtaret e bashkeshortit te gruas dhe jo te burrit. Martesa rregullon trashegimtaret si kundershti ndaj potences seksuale, dhe ben te mundur qe pasuria te shkoje tek pinjollet e bashkeshortit.
Nuk e di une, ndoqa rregullin si ta llogarisja numrin dhe me doli 7. Ai ashendenti doli Luan. Ne jeten e meparshme kam qene femer thote, lindur diku ne Japoni ne vitin 1850 dhe punoja si varrmihese.
Aq fuks i madh nuk jam, po me pelqen te kerkoj te verteten. Nje pune psh qe kam pas bere e me ka pelqyer ka qene story editor neper filma, studioja si kishte ndodhur historia ne te vertete dhe pastaj diskutoja me grupin e xhirimit sa do t’i permbahej historise.
Ne jeten e perditshme, nuk eshte se germoj per informacion, me vjen vete si me thene, dhe une e fiksoj Dikur me thoshin shoqeria “gjendja civile” se njihja dreqin e te birin, tani s’kam me aq kohe te merrem me keto.
P.S.: Shyqyr qe eshte kjo tema dhe coc shkruajme ndonje gje, se na u fryne syte me protesta e politike
7 -ta do jete kapua😀.
Une po te them nga ana evolucioniste, cna ngaterron me martesen. Po flas per muhabete shume para se te lindte martesa. Prandaj po them qe martesa u krijua nder te tjera edhe per t’i vene fre ketij tipari te mashkullit. Qe femra nuk ka nevoje per martesen qe te permbahet e tregon edhe ai eksperimenti shoqeror qe nujk ka nevoje te behet ne fakt, se dihet nga te gjithe, pervec Kurreshtareve. Nxir nje mashkull e t’u thote femrave beqare: “Do ta kalosh naten me mua?” e shiko sa do thone po. Nxir edhe nje femer normale e t’u kerkoje meshkujve te njejten gje e do te shohesh si do jargezohen e pranojne te gjithe. Edhe permbajtja e femres e ka nje shpjegim, se per te nje cast kenaqesie mund te thote nente muaj telashe shtazanie.
Po i interesoi edhe po nuk qe e ben me fotoshap.
Pikerisht pra nga sa e pershkruan veten ketu, nuk dukesh 7, sepse numri i jetes si me thene is your core number dhe reflekton esencen tende. Jo se ne te tjeret qe nuk jemi 7 nuk na intereson e verteta, por qendra e jetes se 7 eshte informacioni dhe gjetja e informacionit, e ka pasion si te thuash nuk eshte aq i zoti me perballjen me ndjenjat. Nqs 7 e njeh emocionin nepermjet librave dhe teorive, abstragimit dhe analizes nje numer tjeter psh nje 6 ose 9 e njeh emocionin nepermjet te jetuarit dhe te perjetuarit, i vjen me per shtat kjo menyre, sepse edhe e ka kapacitetin te mbaje shukellojshmeri emocionesh. Nese 7 shkon tek e verteta nepermjet gerrmimit te informacionit nga te gjitha burimet e mundshme, nepermjet punes mendore qe ai ben; 6 ose 9 shkojne tek e verteta duke perjetuar shume cfare i ndodh familjes e komunitetit, pra eshte si sfungjer qe thith informacion nga pervoja. Plus 7 eshte goxha introverte, ti flet me kenaqesi per nje histori a pervoje tenden. Kto jane gjithsesi perllogaritjet qe bej une bazuar ne njohjen qe kam mbi numrat e mbi karakterin.
Psh arbani jam 100% dakord qe eshte 2sh, eshte 2shi tipik.
Per Luanin ashendent jam dakord pershtatesh shume mire me keqe shenje, tregon personalitet warm, karizmatik, i dashur dhe rrezatues.
Kapo do jete 1,3, ose 4…nuk me duket numer i madh…mund te kete 7ta ne periferi te hartes. Megjithese nuk e njoh mire si personazh peshku se vetem linqe dhe artikuj poston spara shprehet per veten.
Boll bere Borgjezin shok …! Borgjezet kane manine te mendohen pafundesisht per c’do gje, jo kjo po ajo…jo ku ta bej e si ta bej ! Martesat jane gjera qe ndodhin, i ka …bota keto ! Keshtu qe hic mos e vrit mendjen, e rendesishme eshte shoqja e jetes , nese ti e do e ajo te duron i ke te gjitha e mund te jetosh edhe ne Burundi per mrekulli ! Apo edhe e kunderta, nese ajo te do e ti e duron edhe Tirana “Paris” behet ! Urime shok e pershendetje revolucionare shoqes tuaj te jetes, me qe asnje nga keta anti-komunistet nuk kujtohet !
ai qe mendoj une je
me nje dege poshte shkumbini
Na falni qi po dalim nga tema po ça eshte ky numri core dhe si e gjejme?
Jo se jemi kurioz po thjesht per kuriozitet …
Mblidh diten me muajin me vitin e lindjes dhe numrin qe del ne fund reduktoje ne nje shifer te vetme duke ia mbledhur shifrat.
Mos u mundo kot, huq do dalesh edhe ti. Mua me nxorri fuks si Putana.
Hahahah po sje 7 ti…do i kesh mbledh shifrat gabim…ja vlonjati mund te jete 4 ose 8 ose 1…
ja vajti 200 komente kjo teme pidhikari, ja dhe 300, po pastaj çfar do beni? Prap ne dore te linqeve kapos dhe shkabes do bini, tere diten tallamazit ramasala (qe eshte vetem nje variant i esences universale pidhikari)
E bera me 2 menyra dhe 7 doli prape. Gjeta dhe nje faqe qe ka llogaritese, futa te dhenat, prape fuks. Fuks, u pa puna, s’kemi c’bejme. Do me duhet te rroj me kete gjithe jeten.
mos u merzit o Kthup se ne mos fuks do jesh filozof a spiritualist. Eshte numer i bukur 7, numer per akademike, jo per njerez dosido,…e verteta me rrenje.
Mbas 15 vjetesh arbani do jete senior citizen ne nje rang me shaqo apo zylo veteranin