Aaaa filozof, po. Ate qe e kam, e kam
Bir mesuesish, me rrjedh ne vena akademlleku
po ndoshta atehere do kete me shume kohe per te shijuar jeten.
Avash avash ta marri shtruar se ka kohe .shokeve te tij iu jane bere kalamajte per te martuar
Me doli 3 i shenjte si triniteti .
Nje gje eshte e sigurte qe sdo kete mid-life crisis martesore. ashti edhe ti po nuk u bere nje cike wet blanket e ke te pamundur.
Beautiful number, 3 eshte joy of living, je me fat ne pergjithesi, numer jo shume punetor, optimist, eshte e vertete qe eshte numri i krijimit por me shume haperdahet ne ceshtjet materiale tokesore, rralle synon zhvillimin e vetes nga brenda per te arritur majat e shpirterores. Komunikimin ka ane te forte, jeta e 3shit eshte e lidhur me komunikimim qofte media qofte interneti do kene shume impakt ne jeten tende. Ka shendet te mire, rigjenerohet shpejt pas semundjeve. Eshte tip Star-i qe merr mikrofonin dhe argeton publikun/shoqerine. Nese arrin te stervise vullnetin e te mos hallakatet ne klube sociale, 3shi behet super star.
Kur te vije koha per mid life crisis ai do te jete ne azil te pleqve duke treguar histori lufte :me kujtonet njehere ne 42 ne …
se kam kutpuar kurre kete ashendentin. Po per n° e jetes 9, cfare na thua?
Po ta be dhe ty copy paste nga komentet e dikurshme
Mision te veshtire paske. 9ta eshte numri i Nene Terezes – selflessness, humanitarizem. Ne fakt 9 cfaredolloj gjeje te arrije ne jete do te mbetet prape restless gjersa te mesoje the deep satisfaction of giving – without thought of reward or return. Ja pse 9 habitet qe ne momentin e pare qe mund te tregohet oportuniste apo pragmatike e godet Karma, nderkohe qe mendon ‘po pse Karma s’eshte kaq vigjilente me te tjeret vec me mua’. Dashuria per te tjeret duhet te shprehet me pasterti, vetem per interesa humanitare. E veshtira e kesaj rruge eshte the lack of return — si mund t’ia dhurosh ti veten te tjereve: si nje fine spouse, teacher or helper. Per rrjedhoje ti ke shume talent kreativ, por rrugen do ta gjesh vetem ne pastertine e shprehjes se ketij talenti. 9ta shpesh dhe me logjike i rebelohet misionit te saj sepse eshte goxha e veshtire te konceptohet qe he/she can be immensely satisfied as soon as he/she has given up the ideas of needing personal satisfaction. Por per shkak te life path te komplikuar, ka edhe aftesi dhe cilesi me te larta se numrat e tjere. 9ta eshte shume e mprehte dhe intuitive, i perthith situatat qe ne momentin e pare; eshte shume sociale dhe me interes te vecante per komunitetin; idealiste— shpesh e shikon me goxha zhgenjim mungesen e perfeksionit ne bote; loves with depth and passion; aftesi shume te mira shprehese— nuk e di ne merresh me arte por 9ta eshte e zonja ne pikture dhe shkrimtari. Nuk eshte habi qe nje 9 te kete vokacion per t’u bere murg ose murgeshe. Pastaj se sa gjase ka te plotesosh kete mision duhen pare sa ndihmojne dhe nr e tjere. Por nje gje spikat tek 9: ka gjithmone nevoje per kauze; e ka te domosdoshme pranine e kauzes ne jeten e saj.
Si perfundim, this lesson is very deep, but the rewards to those who can follow this path are beyond description.
ashendenti tregon personalitetin dhe shtepite ku jane vendosur planetet ne harte…e komplikuar
Do besh nje rruge te gjate e te veshtire dhe do marresh dhe nje haber nga qeveria. Njeh ndonje me S? Une shikoj nje me S ne jeten tende.
Karma me ka goditur ca here ne fakt dhe me ka djegur fort my bitch old frind e quaj.
Une s’para besoj tek keto se duken si bicim ‘cold reading’. E bera per gallate kete. A eshte e cuditshme qe pershkrimi ishte frikshem afer realitetit.
Haha! Intimisht madje.
I ka kapitalizmi keto shok. Dikur nenat heroina benin nja 12 femije dhe merrnin nje lope, sot ne mikro ose makroborgjezet bejme hesapet a te bejme nje a dy femije, se nuk duam te prishim rehatine personale. Te falenderoj revolucionarisht.
Deget kane kaluar poshte, po rrenjet I kam siper Shkumbiniut
Mbas 15 vjetesh Albes me zamete dhe te ftohur ngaprapa do te jene duke I dale dhembet e qumeshtit dhe do te jete duke ia pritur ndonje zezak, sirian ose nga ata, ata …