Prape e them qe nuk bie dakord per punen e programeve. Sigurisht eshte TV, ka ca truke e ekzagjerim, po jo stisje. Une nuk kerkoj zgjidhje prej atyre programeve, thjesht kureshtje, si ajo futja e hundes dhe thashethemet e plakave. Po eshte edhe nje menyre per te njohur hallet e te tjereve, qe mund te ishin ose edhe mund te jene hallet e tua.
Jo cdo femer ka nevoje per perkedhelje ne fakt, dhe mua me ka ndodhur si puna e cfare uji i ke dhene gomarit. Kur kishin nevoje, bezdisesha, kur nuk kishin, thosha: Po kjo, pse nuk do qe ta perqafoj, nuk i pelqej, eshte e ftohte, apo si? Po e thashe, shumica kane nevoje per nje mashkull qe t’i perqafoje. Ndonjehere me duket sikur per to seksi eshte haraci qe duhet te paguajne per te pasur prane nje mashkull. Me kete nuk dua te them qe femrave nuk u pelqen seksi.
Me kete punen e zgjimit vetem me kujtove nje thenie qe e degjova nga i preferuari im, Avokati: Nuk ka rendesi se me ke bie te flesh, po se me ke zgjohesh. Ndersa per mua ne fakt ka me shume rendesi se me ke bie te fle, ose me sakte me ke jam para se te fle, se nuk e kam problem te zgjohem vetem
Duke qene Beqar i vjeter je mesuar te zgjohesh vetem pa problem, por femrat duke qene detyrimisht me te reja se ne nuk jane mesuar po si ty e ta quajne injorim. Pale te kthesh kurrizin pas seksit e te marresh nje dremke… eshte fund i nje marredhenie te sapo filluar… por jo te konsoliduar. Personalisht besoj se femrat e gezojne seksin me shume se ne meshkujt pavaresisht se kane barren morale ta kundershtojne faktin qe e gezojne aq shume. Natyra i ka programuar te tilla dhe ne skemi cte bejme por thjesht te gezojme per to. Femrat ne pergjithesi kane nevoje per shume meshkuj por ato me virtyt e shtypin nevojen e tyre dhe prandaj jane te palumtura.
E kisha fjalen qe per meshkujt seksi eshte me i rendesishem, jo puthjet e perqafimet. Une nuk e di sa e shijojne femrat seksin, se nuk kam qene femer ndonjehere (te them te drejten, kam deshire te shnderrohem ne femer per nje cast per ta ndier ndjesine e tyre), por e di qe u pelqen, e megjithate kane ate permbajtjen evolucioniste a biofiziologjike a psikologjike, ku di une si ta quaj. Ndersa me kete qe kane nevoje per shume meshkuj nuk jam dakord, dihet tashme ajo e verteta qe meshkujt kerkojne vetem nje gje nga shume femra, ndersa femrat kerkojne shume gjera nga nje mashkull.
Mua dhe ty nuk na intereson si meshkuj marredhenia e hapur seksuale. Imagjino sikur gruaja ime te kishte 3 dashnore e une 5 dashnore? Kush do kishte marredhenie me te shpeshta e te kenaqshme seksuale? Sigurisht gruaja ime. Prandaj une me soket e mi kemi shpikur institucionin e marteses qe ja kufizon shume gjera gruas si burg. Ne meshkujt jemi derra te kenaqur ndersa femra eshte tradicionalisht e palumtur dhe konfuze deri ne tragjizem.
Po ta bej copy paste kur ia kam bere nje anetari te dikurshem me nick saturn sepae pak a shume te njejtat traits jane
2sh life path? Qenke nr i vogel. Nuk do kesh shume pergjegjesi ne jete. Ne fakt 2shi ka planet henen jo saturnin, ka shume energji feminile si nr per rrjedhoje ty ne jete do te duhet te jesh kooperues, receptiv, intuitiv qe te jesh ne rruge te drejte. Nuk je per role drejtuse. Mos u fokuso ke gjerat materiale dhe mos i kerko gjerat me force se nuk jane per misionin tend. Kontributi yt do jete nen siperfaqe gjithmone. Gjithashtu duhet ta pranosh qe idete e tua te mira shpesh shperndahen me mire nga te tjeret me me shume dinamizem, prandaj ti mund te jesh the power behind the throne. Je nje good friend. Do edhe romance ne jete. Duhet te balancosh sensitivitetin se lendohesh lehte.
Aman o tironc tjetri po martohet e ti flet per dashnore. Nuk eshte tema e seksit ketu eshte tema e marteses dhe e marredhenies se paster te ciftit…nese vete ke zgjedhur te mos martohesh, leri te tjeret te martohen dhe te gezojne martesen.
DUa thjesht qe te marre ate hap me sy hapur. Martesa eshte e gjate e ndryshe nga dashnoret qe ti i le apo te lene, me gruan futesh ne nje proces transformimi kur edhe burri edhe gruaja ndryshojne. Mbas 10-15 vjetesh as arbani e as e shoqja nuk do te jene te njejtet njerez qe jane sot.
Ja dhe ketu gabon. Po me dukesh si Kurreshtari, qe e kthente mbrapsht “the common sense” (bobo, e mbusha kupen me Delten per sot me keto fjalet e huaja). Martesa eshte shpikur per t’i vene kapistall mashkullit, jo femres. Se c’me kujtohet dicka nder te tjera tani, per keta qe shkuan nder te paret ne Amerike, pionieret a si quhen. Shkuan ne ato tokat e reja, punonin ne miniera a ku e di une, dhe si cuna te rinj shumica, ishin avdalle, ziheshin, sherre, alkool. Pastaj nisen te shkonin grate aty dhe keshtu filluan u shtruan, u martuan e u bene familjare. Une per vete jam derr i pakenaqur, dhe thelbi eshte qe nuk doja ta nderroja pyllin me nje peme. Po duke u plakur pemet e pyllit filluan te pakesohen dhe me mire nje peme e nje filiz tani.
Rrofsh. Gjeja qe me pelqen te gruaja eshte qe eshte e degjueshme. Ja ma degjoi fjalen, me premtoi te shkojme ne Shqiperi. Ose me cuditi me dicka tjeter. Si i rritur ne varferi, une e kam shume zet hedhjen e ushqimit, ndersa keta te rinjte. Ia thashe kete dhe do ti filloi te me nise videon e drekes, qe e mbaron te gjithen. Po mbase do dominoje ne menyren si thote dibrani. Burri eshte koka, po gruaja eshte qafa.
Martesa eshte per ti vene kapistall femres sepse Nena dihet kurse Baba sdihet. Mashkulli i shpiku edhe brekat e virgjerise per gruan ne Perendim qe te mos i ndryshonte pema familjare kur ishte duke luftuar per mbretin kurse Aziatiku pajiste gruan me penis artificiale, kurse Afrikani ja priste bibilushin gruas e ja quante synetllek. Fale Marteses ne Meshkujt zbojme macoket e tjere nga oborri qe pema jone familjare te kete vetem bjonde me sy bojeqiell. @dafne cer vdekje mer Arbani ka per jetuar 100 vjet me kete mani pas detajit qe ka.
Une s’e kisha haberin nga keto te numerologjise po na bete kureshtar. Doli qe paskam numrin 7. Sa per karakteristikat, gjithmone me duken se jane shprehje ku gjithkush mund ta gjeje veten. Lexon psh “eshte gjithmone ne kerkim te se vertetes” dhe I thua vetes “Po, ashtu jam”.
Keto qe thua ti nuk kane te bejne me martesen. Afrikani jo ia priste, por edhe ia pret. Dhe mos shko deri aty, po di edhe ne vende me te zhvilluara, quhet e pamoralshme gruaja “qeflije”, dhe kjo lidhet deri dikur edhe me ate permbajtjen qe pritet prej femres e qe edhe e ka.
Prandaj erdhe ne perfundimin tim qe kur gruaja qeflije quhet e pamoralshme ajo do paguaje faturen e qejfit dhe do mbetet e denuar te jete e palumtur dhe e stigmatizuar per qejfin e saj qe ka te programuar pavaresisht deshires se saj. Shume thjeshte, femra e ha gjithmone qe nga momenti qe mema natyre i dha edhe vdekjen gjate lindjes si opsion.
Po, por edhe meshkujt nuk jane te kenaqur, sepse vlen ajo qe ka thene Bob Marley per parate: Parate jane thjesht numra dhe numrat jane te pafund. Edhe mashkulli, duke qene ne kerkim te sasise, kurre nuk do te kenaqet.