Ja dua te martohem, po si te celebrohem?

nje burre eshte vertet burre vetem para nje gruaje, dhe anasjelltas, nje grua eshte vertet nje grua vetem para nje burri.

100 komente.

1 Like

sado qe te vije inat, ti duhet ta pranosh o njeren o tjetren teze, biles aji do ta bente jezsin akoma me unik

nuk nuk kam inat me shtrimin e tezes, perkundrazi, por kam inat motivacionin tend qe duket qarte ne stilin tend, nga menyra si je shprehur, e cila nuk le shteg per dyshim qe ti je i shkerdhyer ne thelb. Dhe kete as nuk e ve re sepse koha eshte e tille, e shkerdhyer, dhe te shkerdhyerit jetojne me epoken, identifikohen me epoken qe te mbijetojne. Ndryshe po te ishin kunder, do t’i hapnin vetes telashe, njesoj si te ishe antikomunist ne vitet 80-te.
Eshte çeshtje dobsie shpirterore, do force per te qene tamam. E njejta histori gjithanej.

A ma ke pa gje @Katror -in e shkerdhyer qe eshte i forte sepse lexon libra dhe di italishte perfekte?

Ti thjeshtë po paragjykon, sepse sme pëlqen marloni

Per mua eshte ndryshim mes meshkujve e femrave. Ti je femer/vajze/grua vete, po edhe une them se i njoh ca mire femrat dhe e di qe me shume se sa pune dashurie, kjo puna e te perqafuarit eshte ceshtje e te ndjerit e mbrojtur, ose ngrohte. Prandaj edhe duan qe mundesisht ata krahe ku mbeshtetin koken te jene sa me muskuloze, dhe gjoksi te kete … lesh :slight_smile: Me kete nuk po them qe femra kerkon ndonje body builder. Edhe mua me pelqen te perqafoj para gjumit, po dy minuta dhe aq, ndersa ka femra qe duan te flene te perqafuara gjithe naten.

Me jete te gjate cuni, po edhe une e kam degjuar shpesh kete punen e ndryshimit shume te gjerave e te asaj si ndihesh pas lindjes se femijes, keshtu qe me mire ti besh hesapet vetem pasi te ndodhe.

Te them te drejten vitet e fundit u vija kusht atyre te shtepise. Nese doni te vij per pushimet e veres, mos me cukullisni veshet me punen e marteses. Hall me I mall ishin keto, hallat e tezet, se mamin per shembull e kam ca me cool: Bej si te te behet me mire, o bir. Me ndodhi nje here qe rezistova gjithe kohes te takoja njeren qe me kishin gjetur. U ndjeva krenar dhe I lumtur me veten, a thu u kisha rezistuar torturave te Gestapos. Po nja dy ore para se te nisesha per ne aeroport, ia ka plas nje te qari nje nga hallat, qe nje here ngriti edhe dyshimin: "Ore nip, mos je gje gay ti qe nuk do te martohesh :slight_smile: E keshtu, ne castet e fundit, u dorezova e u thashe: E mire, me jepni emailn e asaj vajzes, t’i shkruaj nga andej.

There is always someone for everyone.po kujdes se je ne Prag te pensionit sikur eshte teper vone per bebe ,that ship sailed a long time ago :blush:

Po ti me letra je, sa goca shqiptare hallexhesha do kishe gjet në Facebook, e ju kishe ndërruar jeten

Mos ma qaj hallin, se meshkujve nuk e del aq shpejt ne pension sa te del ty.

Po per ate po kerkoja ne fakt, per ndonje vajze hallexheshe qe te beja sevap.

Besoj se ate e piesin shpesh nese je babai I saj :blush:

Dukem shume i ri, se sme ka vrare martesa. Jam shume i mbajtur, se nuk me kane vrare as hallet si dashnoret e tu zezake, afgane dhe ata, ata…

Po edhe nga pjekuria je si adoleshent young at heart si I thone kauret :blush:

Rrofsh per komplimentin. Ashtu dua te jem, young, jo i djegur si ti nga studimet ne Harvard, ku ke marre edhe ftohjen ngambapa. E terheq ate qe thashe, prape ngapara mendoj se je ne rregull, me gjithe moshen.

Cfare nuk meson per nikun e tij njeriu neper blogje. Hahaha. Keshtu sic a ka nisur ky do ma lere nikun pamartuar. :smile: Kush i le keto idiote ketu mor aman?

InkuizitoriMoth
10o

Tani te sqaroj edhe diçka lidhur me ate shokun tend @Katror, qe te kuptosh se ju te dy nuk jeni bere shoke me kot.

Para ca vitesh ka qene nje muhabet i ngjashem ne Peshk: a ka ndonje problem qe eshte pallu me pare gruaja?
Si gjithnje lloj lloj koqesh duke fol koqlliqe, e ngrihet Katror karabushi per te treguar se eshte njeri i progresit, intelektuali i modh pa paragjykime qe ka lexu Jungun, e deklaron se gruaja e tij para se te martohej me te, ishte pallu ronshem me kushedi sa vete, as ajo nuk mbante mend, por ai nuk e kishte problem, sepse helbete ishte modern, nuk ishte fuks si puna ime qe jo vetem paragjykoj, por kam aksioma. (Problemi eshte familjar, familja e Katrorit eshte moderne, i ati i kish thene: he mer se nuk prish pune!). Ne fund te muhabetit, Katrorit i hoqa vizen perfundimisht, gje shum e dukeshme nga muhabetet e mija me te ne vazhdim.

1 Like

o nicku @Katror Bythetor,
je i shtirur kur ben hahahaha, sepse psiqikisht njeriu - ka shkruajtur Jungu ne nje liber - eshte strukturuar qe ne realitet apo ne anonimat, e verteta ka force njesoj. Dmth edhe duke fol si nick anonim, edhe duke genjyer si shkerdhate (siç le te kuptohet ti duke bere ha e ha e ha manallin e zezakut gruaja jote), kjo ndikon ne jeten reale, ne mos qofsh shkerdhate edhe ne jeten reale, gje per te cilen tani jam me se i bindur. Prandaj une edhe ne anonimat nuk them gjera qe nuk jane te verteta, mund te mos them ca te verteta intime, sepse intimitetin nuk nxirret ne pazar. (gje qe po them vazhdimisht Arbanit, por si çdo tjeter ne vesh te shurdhet)

Qe eshte me se e vertete sa me siper, per me teper qe eshte shume e mundur qe ti ke thene te verteten per gruan tende - ti karabush intelektual shqiptar je, mjafton te dukesh progresisht ne sy te botes “le te qihet gruaja mer jau!”-, e verteton fakti qe mbas ketij konflkti - “te jete e qire gruaja apo jo” - ti je hedhur ne sulm duke gjet gabime orthografike ne shkrimet e mija per vite me radhe.

Pastaj pse merzitesh ti, edhe une si nick anonim kam mesuar prej teje qe punoj si traktorist ne Frosinone :rofl:. Ke bere kerkime neper blogje per dosjen e fuksit, sepse helbete na ke deklaruar ne blog qe je i persekutuar, gjysmen e familjes e ke pas te internuar. Apo edhe kjo eshte sajese e nickut tend qe po te le pa martuar, duke e treguar nick te shkerdhyer e te persekutuar?

Qyqja , e pret te vesh kurore !
lere Arbani , martesa eshte pune adoleshentesh ose preokupim i femrave per arsyen e vetme …status social apo financiar …
ti , dhe pa mashkull je ! kerkah ne kete kategori …
p.s. une e mora me humor shkresen sepse e shof qe per argetim mu duk qe e ke lansuar …

Nga e gjete qe martesa na qenka pune adoleshentesh. Vetem pune adoleshentesh nuk eshte. Ti duket sikur vjen nga nje shekull perpara, se atehere martoheshin robt qe adoleshente. Nuk ka njeri ta thote se cfare pune eshte martesa, secili e ben per arsyet e veta.

mos ta ndrroj mendjen more aman … jo jo .
por e dij edhe nje ,qe po u formesove e avansove rrugeve te botes e kupton qe dhe pa formalitete zyrtare mund te bashkjetosh e prinderosh …
p.s.
te faliminderit per temen , mua mu duk shume toksore e argetuese …