Ja,urno!


#101

Hajgare I thone sot self gratification :blush:


#102

Hajgare eshte ne shqyp eneme bo qyfyre e me mbajt veten me gajret… sec keni dicka te thelle kunder masturbimit ne kete blog shenje qe nuk jeni mire ne krevat… po nuk njofe veten shpirt nuk mund te lumturosh boten


#103

Po pse Te shkon mendja direct te masturbimi self gratification do Te thote Te kenaqesh veten :blush:


#104

Xhejzus, pese minuta shtese per Italine :grin:


#105

UAU

IMG_4150


#106

ja ku e ke kete kritikun e fuqishem
https://www.google.com/amp/www.hollywoodreporter.com/amp/news/george-takei-accused-sexually-assaulting-model-1981-1056698


#107

Ene ai i forti i nershem,Steven Seagal,ishte akuzu per k’so gjanash. I ka pas dhan ni rol edhe Bleones. Thu,t’kete vu dore ene m’cucen tone?


#108

ja ku eshte, shife edhe ti

quhet emancipim

perendimizim


#109

fol e fol budallalleqe, vjen nje moment qe ju mbarojne edhe budallalleqet, ju merzitet dhe vetja e s’keni çfar thoni. E kush ka gje per te thene, nuk i behet t’i hedhe midis traplliqeve. Per ore te tera, dite e djele, asnje koment.


#110


#111

komentet me gjith artikujt ketu me vodhen rreth 2 ore kohe, duket qe jemi popull budalla, merremi me brekushet e Palloshit, ne vend qe te merremi me punen e tij dhe te ekipit qe drejton.


#115