Kavaja merr të dielën pushim


#241

Ku ka ekuacjon qe nuk thyhet nga pesha e herbit :smile:


#242

Nuk duhen lene jashte ekuacionit dhe rritja e borxhit brenda 2 vjetesh nga 59% e gdp-se ne 73%, pa kryer investime, rritja e taksave dhe akcizave 28% qe ne vitin e pare, rritjen e te ardhurave per vetem 18% te popullsise, rreth 190000 te larguar nga vendi, rritjen e papunesise tek te rinjte deri me 48% dhe rreth 6% ne shkalle vendi vetem 2 vitet e para, 158 fishimin e siperfaqeve te mbjella me hashash. Nuk kam akoma shifrat e vrasjeve dhe aksidenteve qe jane rritur shume. Asnje km rruge e shtruar, asnje projekt i ri madhor, permbyllje e asnje projekti te rinisur me pare etj etj etj etj etj. Ekuacioni merr forme dhe eshte= me 0.


#243

#244

cfare rruge se dhe ato qe kish projektu shqupi u riprojektuan nga fillimi se u shkiste dheri, qe i hengert dheri
by pass e fierit dhe vlores, veprat me te rendesishme per mendimin tim, qeveria e meparshme ja dha nje firmave fantazem qe falimentoi dhe nuk pagoi as ato pak punime qe u ben nga kontraktore shqiptare, shqupi i la rruget rrugeve, pra teorikisht nje rruge e paguar gjate kohes se rilindjes i takon merite rilindjes jo qeverise se meparshme
borxhi ishte i fshehur dhe rritja e tij ishte e detyrueshme per te paguar punimet e kryera por te papaguara na qeveria e meparshme, dhe sot ke organizmat boterore financiare qe po te thone qe borxhi po shkon drejt stabilizimit dhe si rrjedhoje dhe ekonomia, ndeshjen per sa i perket financave riliindja e ka fituar thelle ndaj cadres dhe kete ta thone vete arbitrat e huaj


#245

Une te dhashe shifrat, ti thua borxhi po stabilizohet e dherat po rreshqisnin se Shqupi si kishte projektuar mire. Cfare te diskutosh me tej?


#246

Ne 2013 moren pjese ne zgjedhje 67 parti.
Per 4 vjet ne pushtet e rilindjes u fshijne plote 52 parti, dhe mbeten vetem 15, edhe keto me firma fallso…


#247

po te bej analyze mo maks, se me shifrat hidhet hi syve mjaft lehte


#248

Një lloj dhune i bën mirë demokracisë

Nuk do të jetë fundi i botës nëse protesta e 13 majit do të ishte e dhunshme. Kemi parë protesta të dhunshme. Ja ku i kemi në greqinë pranë, ku u thyen dyqane, banka etj.

Protesta në vetvete nuk e ka dhunën të thyerja e xhamave, por një protestë është e dhunshme kur nisesh për diçka që nuk ka lidhje me qëllim të caktuar.

Nëse protesta e 13 majit do të jetë e dhunshme, do të thyhen ca xhama, kjo nuk do të thotë se vendi ynë nuk është demokratik, përkundrazi. Pastaj do të shohim si do të sillet policia, për të bërë dallimin e një shteti demokratik”, u shpreh gazetari Armand Shkullaku.


#249

“gazetari” Armand Shkullaku eshte larg nga te qenit nje gjyqtar