Kavaja merr të dielën pushim


#221

Eshte e vertete Aleko, bashke nuk kemi per tu kuptuar asnjehere. Ty te te roje partia.


#222

A post was merged into an existing topic: Meta është kategoria e diskutimeve mbi vetë Peshkun


#223

Ci do me shume o fiqo se nje byth vend eshte.
Por po ve re qe e djathta paska perfaqsim dinjitoz, bojaxhiu, topi, ngjela, etj
Sa per opozite, mjafton blushi sa per 10 shqupa.


#224

Ate me libra se shof


#225

Mos eshte lista e barabarte…
Qa numri unik ps, 13


#226

Po ka edhe te tjera te djathta serioze sic jane Partia Aleanca Demokristiane dhe Partia Kristian Demokrate.


#227

Ajo do jete.

Kontrapedal mo si gjithmon, kto bon evropjanin me 24 ekipe :smile:


#228

E vertete ka ardh koha qe djathta te krijoje identitetin e saj real, jo ate qe i mveshi ish sekretari i ppsh


#229

Hajt se ka kohe te shtohet lista deri andej nga vjeshta


#230

13 arsye te mira fiqo per te preferu mos shtyrjen e zgjedhjeve per nje parti si shqupi


#231


#232

Ke Interi me Xhenovën ishte kjo :smile: :smile:

Personalitet transmarean tjetri :smile:

Lider mooo


#233

partia me e djathte sot per sot ne Shqiperi eshte ps-ja.


#234

varet se nga cili kendveshtrim e shef, me shume ka qene third wayiste, ne traditen e ton blairit, me partneritetet publik privat
por perpos masave mjaft te djathta, per hir te vertetes, megjithse shqupi ka pas bere me teper privatizime, teper me laisez faire, ps ka pas mjaft elemente te majte sic jane; solidariteti ndaj te varferve me strehat e bashkise, mbrojtja ekologjike, reforma e pensioneve, perfshirja ne skemen e siguracioneve, fromalizimi i punesimeve, heqja e tvsh se ilaceve, reduktimi i pagesave formale ne shendetesi etj…


#235

menyra e vetme per ta dalluar perpos “wishful thinking” apo asaj qe mund te proklamoje se eshte, eshte te shikosh shperndarjen e buxhetit dhe sektoret ku jane investuar parate.


#236

se harrova taksen progresiste qe sidoqe nuk eshte e mjaftueshme, ka sjelle nje rishperndarje me te madhe nga ajo qe bente taksa e sheshte e shqupit.
Ne kushtet e shqiperise pa nje ekonomi te strukturuar duhet pak kujdes ne marrjen e masave populiste shume te majta, do ekzistonte rreziku qe shqupi te fitonte serish terren, dhe gjithe perpjekja progresiste te shkonte serish dem, dhe besoj se eshte arritur nje fare balance


#237

Rama: Po shkohet drejt zgjedhjeve te 18 qershorit pa PD-në

…te lumte shoku Rama ,ja kalove edhe Ramiz Alise po te lane …


#238

rishperndarje e korrigjuar nga paguesit me rritje te cmimeve.


#239

por nuk duhen lene jashte ekuacionit niveli i larte i borxheve te fshehta qe u gjeten dhe gjendja e keqe cez.


#240

sigurisht edhe ato