Leter Presidentit Ilir Metaj


#206

Leter tjeter ?


#207

jo i nderuar


#208

#209

Manjolaaaa, faqja jote kjo moj vajze, qenke kompjuteriste e zonja, te kam zili.


#210

#211

megjithmen


#212

I gjati paska qene disident! Te tjere jane e te tjere marrin meritat! Turp!


#213

i gjati, ka hallin e pareve, tii qan hallin e statusit :laughing:


#214

Pjer lutju Gjembit ta heqi ket leter se te demton imazhin dhe te perfshin ne afera korruptive me Hajdutin e Floririt te Kerrabes. Po lutju si duhet e jo me shishe vere bullgare.


#215

Patrioto kur ta arrestojne meten ke per ta pare si ka per ta ndryshu pllaken shoku p.


#216

bjerini-bjerini, se i bini bukur, letra ndaj Presidentit, ka nje domethonie te madhe,


#217

Ky ka mbijetu Merhumin e jo KaptinModhin…le qe ky i eshte servilosur edhe ish peshqeve Leshelista, njeri i demtuar perfundimisht e ska VQ ta shpetoje. VEQ Gjembi mund ta nxjerre nga ky batak por ajo bo TE VESHTIREN dhe me shishe vere Bullgare nuk leshon pe. Sigurisht super pjeshke ajo e budallaqe nuk eshte.


#218

le nom przotin http://www.ibtimes.co.uk/fart-attack-plane-makes-emergency-landing-after-passenger-refuses-stop-breaking-wind-flight-1662146