NY, 11 Shtator 2001, 9:41


#89

Nuk ka te vertete absolute.
Te pershendes per debatin!


#90

Po te mos kishte te verteta absolute, nuk do te kishte as te verteta relative, teoria dyfelore e te Mothit. Me shendet qofsh.


#91

ahahaha :laughing:, i modh je Arban, pa diskutim!

Nuk e ke idene sa ma ke bo qefin, kjo eshte kenaqsia dhe ambicja me e madhe imja, te behen te gjith t’mdhej!


#92

E meriton, se je i Moth vertet, pa ne te tjeret jemi te motha me m te vogel.


#93

Triumfojti z.Trump ne OKB.

U knoqem tuj pae luzerat tue i dal ne krah Kimetit.

Tyyyt andejza :smile:


#94

lol pz ncnc. Po pse o “Devolli” (TM disa te tjere ketu) ngaterron ultra te majtet me libertarians?