Qesh mirë kush qesh i fundit

Nje mendim kemi, politika eshte humbje kohe.
Panta Rei Inkuizitor, ske faj :blush:

nuk me kuptove, çdo lloj diskutimi qofte pa asnje perjashtim, filozofik, shkencor, fetar etj, eshte humbje kohe dhe me keq, pretekst per tu grindur. Politika eshte shembulli me banal i diskutimit “dannatamente degradato” ne grindje kriminale, epoka postmoderne nxjerr ne pah qe njeriu eshte qenie kriminale dhe perverse. dhe nuk diskutoj me jo vetem ne Peshk, por edhe pertej Peshkut per çdo gje them timen dhe stop çdo lloj diskutimi. Diskutoj vetem me ata pak persona qe kam besim absolut.

jam duke prit repliken tende qe te vazhdojme diskutimin ne lidhje me pamundesine e diskutimit.
:joy: :stuck_out_tongue:

Isha duke u marre me disa lule, duan edhe ato kujdes :grin:
Nuk eshte e gjitha te grindesh,eshte te dish te biesh dakort me dike qe sje dakort me ate.
Gjithsekush idete e veta,te pakten une keshtu jam mesuar mbase ti je me gjaknxehte e ske durim.
Sa vite ke tek ty blogu?

vazhdo diskutimin me Katrorin

Sa provokonjes je Inkuizitor :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Katror qenke i cike i shkare

1 Like

Normal. Te gjithe kemi shkare nga pak. Vetem ti me dukesh e sinqerte dhe e pastër si gur aquamarine.

Ndodh kur njeriu di te bashkejetoje me veten me shume se sa me te tjeret

Shume e vertete. Edhe une gjithmone e kam mbështetur sologamine. Po per seks si ja beni juve.

Sa i bezdisshem…

Une nje pyetje te bera moj zemer, ngaqe nga natyra jam njeri qe me shume dua tjetrin se veten time.

Shqipja eshte gjuhe e bukur. Ti mire i shkare por spaske as te ngare. Te thashe je i bezdisshem. Bej pytje ku mund te marresh pergjigje.

E mire, e shoh qe ty te paska mbetur mendja tek Xakja qe shkruan shkrime intelektuale dhe kujton se ne te tjerët nuk thithim fare. Une te them te drejtën u emocionova kur pashe qe dikush, aq me teper vajze e njihka Reimbone me dhemb e dhëmballë. Sot eshte shume e vështire te gjesh njerëz te cilat mund te te flasin per Reimbone, Verlain, Mallarme apo Eluar. Nuk e di pse.

nesuna, qeke knoq duke diskutu me Katrorin e rrumullaket qe e ka nenen virgjereshe katrore.
nese vazhdon diskutimin me te, jo vetem do pendohesh qe ke diskutuar me njerez, por qe ke lindur ne kete bote.

“”“”“”“”“”“”“”“”“”“”“”“”“”“”“”“”“”"
pranej them qe eshte e domosdoshme historia per te kuptuar njerzit dhe situatat, plus qe duhet te kesh qene fuks per te kuptuar si funksionon truri i tredhur i disidentit mbas pilafit:

Sa shume ke thene Inkuizitor e kushedi sa shume ke per te thene
Nuk je lodhur? Nuk lodhesh?

isha lodh me pare qe isha pothuajse vetem ne Peshk, por tani qe ke ardhe ti dhe me ardhjen tende nxite gjenialitetin mendor te Katrorit me vërë të rrumullaket, jom tu knoq ene una me diskutimin tone. Tani kena bo nji treshe t’forte qe diskuton per brimen e bythes se Rembose dhe Verlenit, dhe Katrori me vërë të rrumullaket hap horizonte te reja te diskutimit duke bere pyetje intelektuale:

Si eshte e mundur qe sot nuk gjenden më njerez te diskutojne per brimen e bythes te Rembose dhe Verlenit?

Cfare te thashe Nessuna? Ja dole edhe ti agjente e dyfishte, me emrin acquamarina! Xakja nuk del dot nga aquariumi i peshkut se ngordh. Hajde ketu me vellain tend te bejme muhabet per Reimbon e Verlenin sa te kenaqemi. Apo edhe ti ke frike si Hajdari Gezim se mos te te quajne intelektuale?

Xake, mos u merzit ti zemra se une edhe ty te dashuroj, se une jam non-binary poliamoroz. Ja sa ta rregulloj dhe Nessunen dhe do e shohesh se cfare grupi do behemi te tre.

Sa i egeeer :joy::joy:
Inkuizitor une jam kalimtare. Per te ardhur ketu ndoqa xha tanin me poezite e tij se erdhi tek lagjia ime :stuck_out_tongue_closed_eyes:
Ceshte e verteta intelektualet aty jane me pikatore,artistet po ashtu ama per ty qe vuan vetmine aty sdo jesh vetem.
Ka nje rrezik te behesh me budalla se budallai por ti sdukesh i atille.