Shkencë


Tema Përgjigjet Aktiviteti
Rreth kategorisë Shkencë 1 Shtator 17, 2016
Pamje me dron 12 Mars 3, 2019
Robotët vrasës janë më afër sec kujtoni 17 Nëntor 30, 2017
Shpallet Nobeli 2017 në Fiziologji/Mjekësi 11 Tetor 14, 2017
Rritja e nivelit të detit: Qytetet që do të zhduken në Shqipëri 25 Gusht 21, 2017
Vaji i Kanabisit ul krizat tek fëmijët me epilepsi 21 Maj 26, 2017
Foto e ditës: Devetë në shkretëtirë 9 Qershor 24, 2017
Edhe sa kohë duhet që robotët të na zëvendësojnë? 12 Qershor 22, 2017
Nuk do shpërqëndroheni më në makinë 3 Qershor 7, 2017
Aplikacion që të mos humbisni më avionin! 8 Maj 27, 2017
Mumja e dinozaurit zbulohet në fushat e naftës në Alberta 60 Maj 20, 2017
Dremitja e shkurtër në kapsulën e gjumit jep rezultate të mira 8 Maj 16, 2017
Ndihmoni vizitat shendetesore falas ne Shqiperi 2 Maj 10, 2017
Faqe dhe revista shkencore shqiptare 3 Prill 27, 2017
Pyetje serioze: A do të jetosh përgjithmonë? 27 Prill 7, 2017
Vetvrasja e Shqipërisë në Vlorë 23 Mars 29, 2017
Një analizë mbi shkrimin: “Përsiatje mbi natyrën e kohës, dritës, qënies dhe teorinë e botës” 2 Mars 20, 2017
Një analizë mbi shkrimin: “Përsiatje mbi natyrën e kohës, dritës, qënies dhe teorinë e botës” Pj.2 1 Mars 19, 2017
SpaceX do çojë dy turistë në udhëtim rreth Hënës në 2018 9 Mars 4, 2017
Trajtesë mbi kohën dhe dritën (2) 3 Shkurt 14, 2017
Trajtesë mbi kohën dhe dritën (3) 4 Shkurt 14, 2017
Dragonjte 24 Janar 29, 2017
Edhe 1000 vite jetë (?!) 33 Dhjetor 3, 2016
Tirana në "Timelapse" 1 Dhjetor 1, 2016
Nobeli në mjekësi i jepet japonezit Ohsumi (nuk është nga Berati) 13 Tetor 17, 2016