Është dita e Presidentit Trump


#812

Momente Historike


#813

Thank you z.Trump!


#814

A nations of miracles.


#815

Wow.
Pranej esh vend i madh ky, se ka njerez te medhenj.

Brravo z.Trump.


#816


#817

What a powerful speech! It broke all the records in sustained standing ovations!!! Goosebumps!


#818

Do ta festojme 250 vjetorin me Paqe gjithkund rretheperqark globit!

Cfare vizioni, cfare lideri historik!!


#819

Nami u bofte.
Do dal ta blej nji Harley


#820

Gjithmone do kete clowns verdalle, po z,Trump ka axhenden e tij. to Make America Great Again.


#821

#822

Mua me pelqen veçanerisht ky momenti:

:joy: :joy: :joy:


#823

Edhe Chief Petty Officer William “Ryan” Owens u kenaq atje siper nga rekordi dhe ja beri hallall qe u vra. E c’fare eshte humbja e jetes kur vendos rekorde duartrokitjesh?


#824

Disi e ngjashme me Hitler-Jugend


#825

O Presidenti i fuqishem Trump, e mbajte premtimin!

http://www.m.lapsi.al/lajme/2017/03/01/isis-pranon-disfat-n-n-irak-urdh-ron-ikje-dhe-vet-vrasje-t-xhihadist-ve#.WLbjjDw8KaM


#826

Jo vetem qe e mbajti, po e beri brenda 1 muaji!

Pavaresisht se ofensiva ka filluar qysh ne 2015.


#827

Nje ofensive qe nga 2015 e do vazhdonte pa mbarim duke u kostuar taxapaguesve amerikane miliona $,

U desh Z, Trump te vinte ne WH ti jepte fund ketij konflikti.

Faleminderit Z,Trump.


#828

Inat mund ta kemi po haken mos t’ja hame thote populli. Une jam skeptik nga natyra dhe nuk besoj ne politikat e tij se eshte edhe akoma heret, por fjalimi ishte pergjithesisht i mire. Shyqyr qe i qendroi skenarit, kushdo qe ja shkroi kete fjalim, dhe per me teper kushdo qe e detyroi t’i qendronte skriptit, meriton rritje rroge :). Me perjashtim te njoftimit te atij programit te emigracionit, ishte fjalim i mire per nje President. Tani te shohim si do zbatohet. Nga e thena ne te bere shkon ne mes nje lume i tere ka thene i madhi. Execution is everything.


#829

si ishte njoftimi i programit te emigracionit?


#830

po brenda 30 ditesh, aq pati thene ne fushate. one simple instruction…30 days.

Trump also promised to hold, on his first day, a meeting of his military generals, where he will ask them to provide a plan to defeat ISIS within 30 days.

“I am also going to convene my top generals and give them a simple instruction: They will have 30 days to submit to the Oval Office a plan for defeating ISIS,” Trump said in September.


#831

Dite historike po kalon Amerika, dite historike, historike!!!

Rekorde/Rekorde/Rekorde/Rekorde/Rekorde/Rekorde