Ja ku e ke intervisten me Leri Mbretin:
http://edition.cnn.com/ALLPOLITICS/stories/1999/10/08/trump.transcript/
Kam sjell dhe video gjate kesaj fushate me pare.
OK, na e thuaj edhe neve ca ka thene, nqs e ke lexuar.
Nje tum qe te haje.
ca ka thene se nuk po sqaron gje, pervecse nje link qe ka rrezik te mos ta kesh lexuar as vete se aq i gjate ishte edhe qe rrezik thote te kunderten e asaj qe mendon ti se ka thene. se keshtu paska nisur edhe kjo teme.
Hajt ju kapt prej p…cke Trumpi. Bi fat, keni per tu bo mise. 
Normal se eshte transkript interviste. Ctrl + F dhe shtyp Kosovo.
Qekeni qetsu sot moo… Akullore, akullore
ca ka thene? spo na e thu?
Te burimi te cova, n’dac pi…
pse mu pergjigje kur nuk kishe gje per te thene?
kur te pish ti te burimi jot atehere na thuaj ca pive.
Sdo. Ok.
Na hengre me 15 shkronjat, o peshku.
pa lidhje fare. ka rrezik qe ti nuk e di as vete se cfare shkruhet ne linkun qe ke sjelle.
Those damn women. They always lie for everything …!

Ca te lidhesh ti; ti sdike te lexosh.
Ka shku dhe ky Rudy per lesh. Mos osht ngjites trampizmi. Foqo, amon boj vaksinen.
Kur do e nxjerri ate evidencen e pa kundershtushme qe disponon, qe do zbuloje se ato femrat pa pike dyshimi genjejne, se u merzitem u bome derr…
Vertet? Nese media nuk eshte duke i raportuar, ti nga e more vesh per keto? Varet dhe se ku je e cfare media ndjeke. Ketu ne Amerike une e kam pare ne media.
na e thuaj ti pra ca ka thene, meqe ti ditke une nuk ditkam. keshtu mund ti japesh vlere faktit qe iu pergjigje postit tim, sille argumentin. nuk e kupton ca ke sjelle ne link prandaj nuk di ta thuash.
keshtu edhe postimi i temes, nisi me links qe nuk i kishte lexuar as postuesi vete. keshtu edhe postimi jot ke vene nje link qe nuk e kupton se ca thote.
te fusesh nje link qe nuk e kupton as vete se cfare thote, nuk eshte muhabet
Shume bukur kjo pergjigja e njerezve te thjeshte per zgjedhjet e sivjetshme