Kryesore


Tema Përgjigjet Aktiviteti
Rreth kategorisë Kryesore 1 Gusht 10, 2016
Dhurata e Europes! 27 Shtator 20, 2019
Turisti, restorantxhiu, sherbimi dhe rregullat per ter palet 107 Shtator 13, 2019
Koncesioni i Sarandës dhe politika kriminale e qeverisë me jahtet e miliarderëve 14 Gusht 12, 2019
Përgjimet zbulojnë rolin e krimit të organizuar në blerjen e votave 30 Qershor 7, 2019
Shqiptaret e bashkuar kane per te fituar 9 Mars 26, 2019
Gezuar 8 Marsin 9 Mars 11, 2019
Blue Panorama dhe rreziqet e monopolit 10 Mars 6, 2019
Asistencializmi, nje detyre e shtetit! 32 Janar 23, 2019
Gëzuar 2019! 60 Janar 7, 2019
Kapitullon qeveria ‘Rama 2’ 169 Janar 2, 2019
Evropës në krizë i nevojiten etër të rinj (Kompleksi i Telemakut, Pjesa e Dytë) 9 Dhjetor 29, 2018
Evropës në krizë i nevojiten etër të rinj (Pjesa e parë) 32 Dhjetor 23, 2018
Studentet e Dhjetorit 247 Dhjetor 21, 2018
Zbulohet skandali, kompania që fitoi tenderin e Unazës së Re, falsifikoi letrën e Sekretarit të Shtetit të Delaware të SHBA-së 25 Dhjetor 13, 2018
Sa leke do te duhen per te shkuar ne Tirane? 5 Dhjetor 7, 2018
Astiri perseri 106 Dhjetor 3, 2018
Duke pritur torten 34 Dhjetor 1, 2018
Guerrilje urbane ne Paris 34 Dhjetor 5, 2018
Të ngatërrosh qëllimisht kontekstet 12 Tetor 29, 2018
Tirana, nga diktatura komuniste tek ajo e dollarit 22 Shtator 25, 2018
The Economist: Shqiptarët vendin e parë për përdorimin e kokainës 6 Gusht 25, 2018
Historia tragjike e pushkatimit të poetit Trifon Xhagjika 3 Gusht 25, 2018
Liri Valbonës! Ndëshkim dhunuesve të Ligjit! 81 Gusht 16, 2018
No comment 47 Gusht 4, 2018
Po ku je mër ti se s’lash vend pa të kërkuar! 14 Korrik 9, 2018
Masaker ne Gaza 111 Qershor 11, 2018
Phillips: Shqipëria, Kosova duhet ta marrin seriozisht rrezikun e ndikimit rus dhe turk 9 Maj 24, 2018
Lidhjet e Trumpit me Rusinë bëhen më të forta dita-ditës 163 Maj 17, 2018
Komunitetet fetare në Shqipëri nxisin kombin drejt Europës 64 Prill 30, 2018