Shtypi


Tema Përgjigjet Aktiviteti
Bastet: Kompanitë e mbyllura po punojnë online, në të zezë 14 Prill 9, 2019
Badiou: Mësime nga lëvizja e jelekëve të verdhë 8 Prill 8, 2019
Korporata e investimeve; Ekspertët skeptikë: Do krijohet borxh jashtëbuxhetor 56 Prill 6, 2019
Lulzim-basha-njeriu-te-i-cili-duhet-te-investoje-athina/ 5 Mars 30, 2019
68 të vrarë në 2018-n, si lidhen vrasjet me krimet për drogë katër vitet e fundit 18 Mars 27, 2019
Adriatik Llalla punëson lobistë në SHBA për të shpëtuar nga ‘lista e zezë’ 14 Mars 26, 2019
Trajtat e një gjendje të jashtëzakonshme të pashpallur 8 Mars 16, 2019
Industria e bimeve mjeksore 8 Mars 13, 2019
Si po ndahet torta që Kosova i hoqi Serbisë; Pse nuk po përfiton Shqipëria | 10 Mars 10, 2019
Rrjetet sociale pasurojnë hacker-at | 31 Mars 8, 2019
Fredi nga Peqini zbulon komplotin sovjetik 4 Shkurt 28, 2019
Nuk eshte nje vend per femije 45 Shkurt 25, 2019
Profecia e Nikoll Lesit: Të enjten digjen mandatet, Rama do rrëzohet me … 30 Shkurt 23, 2019
5 milionë euro nga deputeti/ E vërteta e konfliktit Veliaj- Ramiz Kelmendi 5 Shkurt 13, 2019
Kriza e Britanisë, burimi i të gjitha problemeve | 39 Shkurt 11, 2019
Historia e Frida Sadedinit, jeta e një gruaje nën hekurat e diktaturës komuniste 11 Shkurt 5, 2019
Kush “e dogji” Evropën e 30 dashamirëve liberalë - Teza 10 Shkurt 1, 2019
Mbi vleren e naftes dhe vleren e Zagorisë 16 Janar 27, 2019
Mesazhet jo etike dhe ndërhyrja për të punësuar bashkëshorten penalizuan kreun e Gjykatës së Pukës 8 Janar 20, 2019
Albina Ruko: kërkojeni ndryshimin vetë, mos e prisni nga të tjerët 13 Janar 17, 2019
Konkurset publike në Burgje kthehen në fushatë punësimi për zyrtarët e PS - 3 Janar 15, 2019
Sa e shendetshme eshte opozita? 81 Janar 15, 2019
Tinker tailor academic spy 2 Janar 13, 2019
Çfarë iu bëjnë populistët demokracive 8 Janar 7, 2019
Zhvillimet e pritshme 2019: Syte nga SPAK 5 Janar 6, 2019
Rreth 58 mijë të huaj kanë zgjedhur Shqipërinë për të jetuar | 25 Janar 6, 2019
KLSH: Skema e ndihmës ekonomike nuk është efektive për zbutjen e varfërisë | 16 Janar 6, 2019
Ndryshime të pritshme në qeveri? 24 Janar 6, 2019
Për protestën e studentëve 81 Janar 2, 2019
OSHEE nen akuze se i ngarkoi humbjet konsumatoreve 2 Dhjetor 28, 2018