Pyetje


Tema Përgjigjet Aktiviteti
Mesim biciklete ¡help! 49 Gusht 15, 2018
A mund te investosh ne burse(stock market) online qe nga Shqiperia? 47 Korrik 26, 2018
Perse nuk punon top-channel 3 Korrik 26, 2018
Fjalet hartim dhe projektim 14 Korrik 17, 2018
Sa perdoret gjuha angleze ne mediat tona dhe cilat jane fjalet qe perdoren me se shumti? 30 Korrik 14, 2018
Çfare po ndodh ne Shqiperi? 55 Maj 28, 2018
Si do te jete Shqiperia ne vitin 2030? 60 Maj 10, 2018
Video editor app. online 12 Prill 30, 2018
Kush e helmoi peshkun? 183 Prill 4, 2018
Laktoza 52 Prill 1, 2018
Hymni i Ushtrise 21 Shkurt 27, 2018
Si kerkohet arkivi i TVSH 4 Shkurt 27, 2018
A ju kujton gjë kjo frazë mijra vjet e lashtë në situatën e sotme? 5 Shkurt 2, 2018
A ka standarte Shqiperia ? Pse nuk i ka dhe kur do ti arrij? 18 Shkurt 2, 2018
A do te rehabilitohen nga Partia Socialiste figurat e te majtes historike shqiptare? 19 Janar 10, 2018
Ceshtja e Kryeprokurorit.Cfare thote Kushtetuta e Shqiperise per zgjedhjen e tij? 26 Dhjetor 19, 2017
UBI - komunizmi 2.0? 13 Dhjetor 14, 2017
Meteori Seseri 35 Dhjetor 5, 2017
A ka udhetuar njeri ne ishujt Seychelles(Sejshelle)? 26 Dhjetor 3, 2017
Cfare kuptoni me fjalen "balash"? 40 Nëntor 27, 2017
Sygjerim per restorant ne Tirane 4 Nëntor 17, 2017
Newark Airport ( New Jersey) deri ne Midtown Manhattan me transport public 12 Nëntor 14, 2017
Çfarë ndodh tjetër në Shqipëri ndërkohë që të gjithë merren me Tahirin? 54 Nëntor 12, 2017
A te duhet diplome universitare per programues (web designer dhe web developer) ne Shqiperi? 16 Nëntor 11, 2017
A duhet futur ne skemen e TVSH-se biznesi i vogel? 11 Nëntor 8, 2017
A po kthehen VIZAT perseri per Shqiptaret? 11 Nëntor 4, 2017
Ndikojne Valet e Celularit ne Sistemin e Hormoneve? 39 Nëntor 4, 2017
A eshte perjashtuar Tahiri nga Partia Socialiste? 6 Nëntor 1, 2017
Ku ti kerkoj rrenjet e tua demokraci? 92 Tetor 4, 2017
A mund te gjej bileta per ndeshjen Shqiperi-Itali? 3 Tetor 4, 2017