Letërsi


Tema Përgjigjet Aktiviteti
Fabula 14 Gusht 27, 2019
Nese 3 Gusht 19, 2019
Me I bukur I deteve 23 Gusht 18, 2019
Nuk merzitem! 6 Gusht 18, 2019
Poezia 21 Gusht 9, 2019
Une jam shtata 13 Gusht 5, 2019
E bardha 9 Gusht 4, 2019
Parajsa 10 Korrik 26, 2019
Unë nuk kam qeverinë që meritoj 19 Korrik 8, 2019
Birraria hatibiane e fshatit 43 Qershor 28, 2019
Barërat e së keqes 44 Qershor 15, 2019
Psikanalizë në Rrathë të Camaj: Maska si projeksion 8 Maj 30, 2019
Botës në krizë i nevojiten etër dhe nënë të reja (Pjesë e VI) 29 Maj 4, 2019
Botës në krizë i nevojiten etër dhe nënë të reja (Pjesë e VII) 59 Maj 1, 2019
Trajta e pashquar e intelektualit të shquar 4 Maj 27, 2019
Fundi i poezisë 10 Prill 19, 2019
Qyli dhe byli(*) 8 Prill 15, 2019
Botës në krizë i nevojiten etër dhe nënë të reja (Pjesë e V) 24 Maj 4, 2019
De gustibus et coloribus non est disputandum 35 Prill 5, 2019
Botës në krizë i nevojiten etër dhe nënë të reja (Pjesë e katërt) 4 Maj 4, 2019
Botës në krizë i nevojiten etër dhe nënë të reja (Pjesë e tretë) 10 Maj 4, 2019
Botës në krizë i nevojiten etër dhe nënë të reja (Pjesë e dytë) 18 Maj 4, 2019
Botës në krizë i nevojiten etër dhe nënë të reja (Pjesë e parë) 8 Maj 4, 2019
Evropës në krizë i nevojiten etër të rinj (intermexo, rrëfenjë arabe) 14 Mars 2, 2019
Hebraizmi dhe helenizmi (Pjesë e dytë) 23 Shkurt 19, 2019
Hebraizmi dhe helenizmi (Pjesë e parë) 54 Shkurt 16, 2019
Evropës në krizë i nevojiten etër të rinj (Kompleksi i Herkulit, Pjesa e katërt) 11 Shkurt 8, 2019
Frut i lejuar dhe i ndaluar 14 Janar 29, 2019
Evropës në krizë i nevojiten etër të rinj (Pjesa e tretë) 57 Janar 28, 2019
Kitshi dhe kallpi (fund) 3 Janar 12, 2019