Tema Përgjigjet Aktiviteti
Armanda Hysa: Prejardhja pellazge e shqiptarëve për shembull nuk është mit, por rrenë e pastër 109 Janar 6, 2019
Imami që tronditi rrjetet sociale 181 Tetor 9, 2017
Gëzuar 28 Nëntorin 48 Dhjetor 1, 2018
Kinemaja që ndërtoi Lars-i (“The house that Jack built” – film danez me regji të Lars Von Trier) 21 Nëntor 14, 2018
Memento mori ose: kur atë që nuk e bën dot teatri e bën kinemaja (“Grass” – film 13 Dhjetor 28, 2018
Duke pritur torten 34 Dhjetor 1, 2018
Zbardhen përgjimet e drogës, Moisi Habilaj: 30 mijë euro duhet t'ia dërgoj Saimirit 232 Tetor 19, 2017
Prezantohet struktura dhe ministrat e qeverisë Rama 266 Shtator 13, 2017
Turlija shqiptare dhe Enver Hoxha 134 Korrik 13, 2018
Protesta në JFK kundër urdhrit anti-mysliman të Trump 398 Shkurt 9, 2017
Eurovizion - 2018 153 Maj 18, 2018
Forever Godard! 96 Maj 14, 2018
Ikën Llalla, betohet Marku dhe ndodhi të tjera në kuvend 208 Janar 16, 2018
Gezuar festat 132 Janar 2, 2018
Vrasja e paralajmëruar; dhuna ndaj gjyqtares u injorua me mbyllje hetimesh dhe amnisti 194 Shtator 7, 2017
Urbanistika Shqiptare e trasheguar nga komunizmi, nje histori e bukur 54 Tetor 25, 2018
Afektet e demokracisë 3 Janar 12, 2019
550 vjetori i vdekjes së Skënderbeut 178 Janar 26, 2018
Zgjedhjet amerikane 2016 495 Nëntor 10, 2016
Leximi – efektet anësore 5 Shkurt 1, 2019
Dita e vendimit për Bashën 282 Maj 27, 2017
Evropës në krizë i nevojiten etër të rinj (Kompleksi i Telemakut, Pjesa e Dytë) 9 Dhjetor 29, 2018
Dru me pre! 28 Dhjetor 14, 2018
Sea, sex & sun (“Mektoub, my love: Canto Uno” – film francez me regji te 61 Qershor 30, 2018
Përse po braktiset Shqipëria ?! 303 Dhjetor 22, 2016
Ja,urno! 112 Nëntor 13, 2017
Shënime kushtuar libërmbledhjes 6 Janar 13, 2019
Guerrilje urbane ne Paris 34 Dhjetor 5, 2018
Dhunë dhe vdekje në Charlottesville 290 Gusht 29, 2017
Eliminatoret 2020 - Shorti 3 Dhjetor 3, 2018